Методи виховання: вінничанка побила та вигнала з дому семирічного сина

Методи виховання: вінничанка побила та вигнала з дому семирічного сина

У Вінниці 37-річна матір ременем побила сина. Жінка вигнала першокласника з дому.

В четвер, 28 грудня 2017 року, соціальний педагог однієї з вінницьких шкіл заявила в поліцію про те, що до неї за допомогою звернувся першокласник.

Хлопчик розповів, що його побила та вигнала з дому мама.

Все тіло дитини було у численних саднах та подряпинах. Педагог викликала швидку допомогу та поліцію.

Відео дня

«Каретою швидкої допомоги хлопчик був доставлений у лікарню. Крім тілесних ушкоджень у дитини діагностували гостру респіраторну вірусну інфекцію та підвищену температуру. Поки лікарі оглядали хлопчика, поліцейські з’ясовували обставини інциденту з його матір’ю. Факт побиття жінка заперечує. За її словами, син пішов на прогулянку, після чого повернувся з травмами», — розповіла начальник відділу ювенальної превенції ГУНП Людмила Кузнєцова

Зараз поліція з’ясовує обставини побиття дитини, опитуються сусіди, вчителі та друзі хлопчика. Призначено проведення експертиз.

«Через свої «методи виховання» вінничанка в поле зору поліції потрапляє не вперше. Кілька місяців тому поліцією було розпочато кримінальне провадження за ст. 126 КК України (побої і мордування).   Досудове розслідування по ньому триває», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Подальшу долю хлопчика вирішуватиме служба у справах дітей.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 166. За злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що призвело до тяжких наслідків, матері загрожує до 5 років ув’язнення.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    "8 грудня? А це нічого,що зимові канікули почалися на кілька днів раніше? І невже першокласник(!) САМ додумався піти скаржитися саме СОЦІАЛЬНОМУ педагогу? Та він,напевне,і не знає такого терміну.
  • Задунайский Торонтуй

    Ремень - пасок. Пора бы знать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up