Мешканці будинків, які потраплять у транспортний периметр на період ЄВРО 2012, матимуть безперешкодний під’їзд до своїх домівок

Мешканці, які мають документи, що підтверджують їхню реєстрацію в межах транспортного периметру на період ЄВРО 2012 (штамп у паспорті, позначка у посвідченні водія або позначка у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу), та особисто користуються транспортним засобом, зможуть безперешкодно пересуватися периметром. Про це повідомляють у Головному управлінні транспорту та зв’язку КМДА.

Для інших транспортних засобів будуть видаватися три типи тимчасових перепусток для в’їзду в зони обмеження транспортного руху у дні проведення матчів:


для в’їзду в зону закриття транспортного руху навколо НСК «Олімпійський» (транспортний периметр НСК «Олімпійський»);
для в’їзду в зону закриття транспортного руху навколо офіційної фан-зони (транспортний периметр офіційної фан-зони);
для в’їзду в об’єднаний транспортний периметр НСК «Олімпійський» і офіційної фан-зони.


Рішення про отримання тимчасової перепустки для в’їзду в зони обмеження транспортного руху в центральній частині Києва на період проведення приймає спеціально створена робоча група при Головному управлінні транспорту та зв’язку КМДА відповідно до заявок мешканців та організацій.
Варто зазначити, що кількість перепусток обмежена і видаватимуться вони першочергово для проїзду аварійного та спецтранспорту.

Відео дня
>
Також у період із 7 червня до 2 липня 2012 року з 12.00 до 01.00 наступного дня буде щоденно працювати офіційна фан-зона Приймаючого міста на Майдані Незалежності та на вул. Хрещатик (від вул. Інститутської до вул. Б. Хмельницького). У рамках проведення вказаного заходу з 00.00 год. 28 травня до 01.00 год. 7 липня 2012 року буде перекрито рух транспорту на вул. Хрещатик від вул. Інститутської до вул. Б. Хмельницького, окрім спеціального та акредитованого транспорту.


Разом з тим, у дні проведення у Києві матчів, які припадають на робочі дні (11 червня, 15 червня, 19 червня 2012 року), закривається рух транспорту з 6.00 год., а у дні проведення матчів, які припадають на вихідні дні (24 червня та 1 липня 2012 року) закривається рух транспорту з 10.00 год. до часу закінчення матчу (23.30 год. – за умови відсутності додаткового часу матчу) та протягом наступних трьох годин на таких вулицях:


вул. Червоноармійська (на ділянці від вул. І.Федорова до бульв. Т. Шевченка);
вул. І. Федорова (на ділянці від вул. Червоноармійської до вул. Предславинської);
вул. Димитрова (на ділянці від вул. Червоноармійської до вул. Анрі Барбюса);
вул. Анрі Барбюса (на ділянці від вул. І. Федорова до вул. Димитрова);
пров. Лабораторний (на ділянці від вул. Літньої до Федерації футболу України);
вул. Фізкультури (на ділянці від вул. М. Горького до НСК «Олімпійський»);
вул. Жилянська (на ділянці від вул. М. Горького до вул. Шота Руставелі);
вул. Саксаганського (на ділянці від вул. М. Горького до вул. Еспланадної);
вул. Шота Руставелі;
вул. Еспланадна;
вул. Рогнідинська;
Бессарабська площа (при цьому проїзд вул. Басейною та Крутим узвозом залишається відкритим);
вул. Скоропадського;
бульв. Лесі Українки (на ділянці від вул. Госпітальної до пров. Щорса);
пров. Госпітальний;
вул. Госпітальна.
вул. Терещенківська на ділянці від бульв. Т. Шевченка до вул. Льва Толстого, крім тролейбусів та автобусів великої та надвеликої місткості звичайного режиму руху.


Наголошуємо, що перекриття зазначених вулиць відбуватиметься винятково у дні проведення матчів – 11, 15, 19, 24 червня та 1 липня. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up