«Кумівство ніхто не відміняв». Звинуваченого в сексуальних домаганнях полковника підвищили

«Кумівство ніхто не відміняв». Звинуваченого в сексуальних домаганнях полковника підвищили
Віктор Іванів нічого не коментує. Коли лежав у Вінницькому військовому госпіталі, то виганяв пресу з палати
  • Про нове місце служби командира військової частини, якого звинуватила в сексуальних домаганнях підлегла лейтенантка, дізнався Віталій Павловський.
  • Голова «Ревізії влади» здобув документ про підвищення скандального відомого офіцера і тепер констатує: «Корупцію та кумівство ніхто не відміняв, навіть під час війни».

Публічного розголосу своїм складним стосункам з командиром під час служби в Хмельницькій області надала мешканка Томашполя Валерія Сікал. Вона стала першою в Україні жінкою, що відкрито розказала про домагання в українській армії, і тому про неї писав «The New York Times».

Редакція 20minut.ua із початку року слідкувала за ініційованим нашою землячкою кримінальним провадженням про нестатутні відносини в військовій частині А1358. Спостерігала також і за роботою громадських активістів, що працювали над викриттям інших порушень на 47-му арсеналі. І ось маємо нові дані.

Їх здобув голова громадської організації «Ревізія влади» Віталій Павловський, що свого часу допомагав потерпілій від домагань лейтенантці добиватися справедливості та фіксував свідчення інших військових про порушення в частині А1358.  

Відео дня

У Фейсбуці Віталій Павловський розмістив знімки документу, який каже, що звільненого після секс-скандалу командира насправді перевели на іншу роботу. Більше того, йому дали підвищення. Тепер полковник служить в Генеральному штабі Збройних Сил.

«Хто пам'ятає Іваніва В.І., начальника ВЧ з сексуальним скандалом… Так ось, замість зняття з посади, заведення кримінальних справ по підозрі в розкраданні бютжетних коштів, також сам секс-скандал ще не закінчено, а ми вже на підвищення… Дно для Української Армії… Корупцію та кумівство ніхто не відміняв, навіть під час війни», — написав Віталій Павловський і розмістив знімки витягу наказу про призначення на вищу посаду в порядку просування по службі:



Паралельно з новою роботою, нагадаємо, полковник Віктор Іванів судиться про захист честі та гідності. Він подав позов до Валерії Сікал та ще кількох людей, які коментували журналістам його роботу на посаді. Більше про це та про всі особливості служби жінок в частині, звідки лейтенантка з Томашполя врешті звільнилася за станом здоров’я, 20minut.ua писав в цих публікаціях:


Читайте також:

Ау, контррозвідка? Склади Калинівського арсеналу будують люди з кримінальним минулим

Сьогодні ховають вбитого в СІЗО. Шість діб родичам не віддавали тіло 59-річного Сергія

Оксана стала калікою, а водію нічого. Жертву ДТП шантажують, щоб припинила писати скарги

На місці Комарніцького міг бути кожний. Історії побиттів правоохоронцями за роки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Антибыдло

    В стране меняются времена,президенты,депутаты- а СТРАНА не меняется.

    Все дело в головах самих людей. Это поколение привыкло всё за сало решать.Вот и продолжается все это...
  • 1234

    Людина не є винною поки її суд не визнав винною. Чи Ви бажаєте миттєвого самосуду як з нещасним хворим педофілом ? Хочете щоб як на кавказі брат за брата різали і стріляли людей ?

    Вася reply 1234

    Але у якийсь Юропі в разі навіть підозри чингвнки йде у відставку.

    Ми до юРопи отримали безвіз або як?

    Anonymous reply Вася

    За РЕАЛЬНОЇ підозри,коли підозрювана особа має за собою якісь грішки. А в даному випадку все шито білими нитками.

    Вася reply Anonymous

    Мо й так.. Бо в нас так перекрутять, та ще журналісти добавлять..
  • Мила Сторож

    Ааа...нет...ВСП....и т.д.
  • Валентин Вільчин

    За свої секс домагання йому бути генералом .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up