Коронавірус не відступає: у Вінниці знову посилили протиепідеміологічні заходи

Коронавірус не відступає: у Вінниці знову посилили протиепідеміологічні заходи
  • Випускникам заборонили проводити вечори, закладам харчування не дозволили приймати повні зали гостей, також є обмеження для торгівлі.
  • Такі рішення прийняли сьогодні, 19 червня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
  • Усе через значне поширення COVID-19. Обмеження діятимуть до 31 липня поточного року.

Обмеження у сфері освіти

Комісія вирішила призупинити відновлення освітнього процесу у закладах дошкільної освіти усіх форм власності та залишити наявну (станом на 19.06.2020 року) кількість функціонуючих закладів. 

Батьківським комітетам закладів загальної середньої освіти рекомендовано утриматись від проведення випускних вечорів та інших масових заходів.

Відео дня

Обмеження у сфері роботи підприємств, установ та організацій

Керівникам підприємств, установ, організацій всіх форм власності потрібно забезпечити у залежності від обсягів виконуваної роботи та навантаження на трудовий колектив, розгляд питання щодо присутності працівників в офісних приміщеннях в кількості не більше 50% від штатної чисельності. За виключенням закладів охорони здоров’я, соціального захисту і об’єктів критичної інфраструктури.

Розміщення працівників в робочих кабінетах з розрахунку 1-2 особи в одному приміщенні. Також скасовується особистий прийом громадян. Повинен бути дотриманий суворий масковий режим.

Обмеження у сфері закладів громадського харчування та послуг з поселення

Кількість відвідувачів повинна бути не більше 50% від нормативної кількості місць в залі. Організовувати та проводити банкети можна лише при наявності в закладі окремих банкетних залів, при цьому кількість присутніх на банкеті не має перевищувати 10 осіб.

Обмеження у сфері надання послуг з поселення

Керівникам та власникам об’єктів, які надають послуги з поселення, потрібно забезпечити кількість проживаючих не більше 50% від нормативної кількості.

Обмеження в банківських установах

Керівники банківських установ не повинні допускати скупчення клієнтів біля розрахункових терміналів та банкоматів, які розташовані в приміщеннях.

Обмеження у сфері торгівлі

У закладах торгівлі повинна бути забезпечена організація роздрібної торгівлі з лотків і на ринках в шаховому порядку (через одне торгівельне місце, відповідно через день).

Дії для зменшення потоку пасажирів в години найбільшого завантаження

Для того, щоб зменшити потік пасажирів в години найбільшого завантаження громадського транспорту, керівникам підприємств, установ та організацій, крім об’єктів критичної інфраструктури, потрібно розглянути питання початку робочого дня з 10:00 год.

Опитування

Чи підтримуєте ви чергове посилення карантину?

 

Читайте також:

Від COVID-19 за останні дві доби померло четверо вінничан

В Україні за добу зафіксували 921 випадок COVID-19, на Вінниччині +33

В області 1596 випадки COVID-19: дані по Вінниці та районах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Дмитро

    Хіба можна посилювати карантин шляхом закриття малого і середнього бізнесу...???Що у нас крім цього є???Нічого!!!Тільки й тих робочих місць, що ринки, магазини, ТРЦ і заклади харчування...
  • Nina Pogrebna

    Достали уже людей, сволочи
  • Татьяна Губанова

    Никто не соблюдает этот карантин. Вчера на заправке сделала замечание оператору на кассе, что у них в зале люди без масок и они их молча обслуживают. Оказывается,замечание делать нельзя,администрация не разрешает.

    Вікторія Браженко reply Татьяна Губанова

    Татьяна Губанова доигрались, а все равно не понимают, страна вирусологов екскурсоводов, блин
  • Виктория Постовая

    Ага, щааас))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up