Київський міст готовий на 60%. А заплатили вже за всю вартість ремонтів

Київський міст готовий на 60%. А заплатили вже за всю вартість ремонтів
Київський міст став найдорожчим проектом за 2017 рік: на нього вже витратили понад 55 мільйона гривень. Майже стільки виділяють з міського бюджету на ремонт доріг в 2018 році
  • Міст на вулиці Чорновола відремонтований більше ніж на 60%
  • Мостобудівельники відновили частину опор, відкрили рух по відремонтованому шляху та почали розширяти тротуар
  • Хоча міст недороблений, за роботу заплатили вже понад 55 мільйони гривень. При цьому загальна вартість всіх робіт — 56,5 мільйона.

Міст на вулиці Чорновола, який місцеві жителі називають Київським (а ще є назви — П’ятничанський, міст Чекістів - авт.) почали ремонтувати у березні 2017 року. За цей час підсилили половину опор мосту, укріпили під’їзди, відремонтували ⅔ проїжджої частини, почали розширяти тротуар та багато іншого.

Час від часу шляхопровід перекривали повністю для проїзду: усе, щоб мостобудівельники з компанії-підрядника «МСУ-2» встигли закінчити ремонти вчасно. На жаль, міст так і не змогли відремонтувати повністю до кінця 2017-го.
Його зробили тільки на 60%. Міський голова Сергій Моргунов під час сесії міськради, 22 грудня минулого року, обіцяв, що міст продовжать ремонтувати навесні 2018 року.

«Хлопці мають надію, що вже навесні переведуть пішоходів на оновлений тротуар та візьмуться бетонувати інший бік проїжджої частини», — йдеться у випуску телеканалу «ВІТА».

Відео дня

Журналіст, 14 січня, подивився що зверху та під Київським мостом. Робітників на будмайданчику не було: погода не сприятлива, дуже холодно для бетонування. Результати їх роботи все ж видно:

  • Частково забетонований новий тротуар, що буде на 1 метр ширший, ніж раніше
  • Нові плити під проїжджу частину витримують навантаження. Навіть у вихідний день тут проїжджають десятки машин
  • З іншої частини мосту вже закріплені риштування. Там будівельники продовжать бетонувати опори
  • Під мостом видно як сильно відрізняються ті старі та відновлені опори. Але й роботи тут ще багато.

І хоча робота ще незавершена, місто справно платить мостобудівельникам. Так, за даними пошуково-аналітичної системи «.007» департамент капітального будівництва перерахував товариству «МСУ-2» 55 мільйонів 267 тисяч гривень.

А за «Програмою економічного і соціального розвитку на 2018 рік» у бюджет міста заклали додаткові витрати на міст. Аж 21 мільйон гривень з коштів платників податків.

У сумі це переважає ту вартість робіт, про яку, від початку, домовилися з підрядником — 56,5 мільйони гривень.

Читайте також що ще планують відремонтувати та побудувати цього року: Вінниця-2018: Палац спорту, е-квиток та добудова Київського мосту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Задунайский Торонтуй

    Немцы за это время новый там построили.

    Задунайский Торонтуй reply Задунайский Торонтуй

    Еще Манштейна на Киевском мосту 25 декабря 1943 года:

    З.А.Глядач reply Задунайский Торонтуй

    Торонтую,це з твоєї колекції? Зліва-то твій дідусь?

    Задунайский Торонтуй reply Задунайский Торонтуй

    Задунайский Торонтуй reply Задунайский Торонтуй

    За ремонт моста в 2018 году!
  • Александр Балаганов

    Этой баранивке конца края не будет,пока наша легендарная прокуратура не буде ежемесячно проводить контрольные обмеры выполненных работ.

    Богдан Пупкин reply Александр Балаганов

    интересно а кто будет проводить контрольные обмеры выполненных работ нашей прокуратуры?)))
  • Жора

    На  постройку Магдебурского водного  моста потрачено  от 500 до 600 млн баксов. И это  надо учесть что там его в Германии построили с нуля.... У нас же в Виннице за косметический ремонт уже заплатили 55 млн дол.  Это в 10 раз меньше чем германский мост.

    Так еще нужно сравнить два моста ))))

    Так бюджетные деньги не грабили  ни при каких президентах.... Кучме , ни при Яныке, и  при Ющенко  такого не было.

    Тут будут грабить, в бюджете не будет денег, и власть скажет идет война.... Хотя  войну России не обьявляют, и не разрывают дип отношения....   Идет АТО, борьба  с бандитами, Но Израиль тоже  ведет борьбу с арабами , и это не отражается на состоянии людей...

    на фото Магдебурский мост

    Пупкин Вася reply Жора

    Жорик , у тебя с цифрами и суммами беда ))))

    Богдан Пупкин reply Жора

    жора...   грабили бабки всегда   и при яныке и при кучме  и даже при папе римском будут грабить, если такого изберут в президенты)  такая страна!  золотое дно для жуликов!  вот если бы провели референдум на тему   "исполнение предвыборной программы в срок двух лет,  или смертная казнь! "     вот это была бы тема!)   тогда  много проблем бы решилось)  а так...   пришел к власти, и пакует деньгами свою торбу, пришел другой  и по новой...     потихоньку народ выезжает...   села вымирают...   люди мрут... какое будущее?  зачем вообще здесь что то строить?)   кому верить?  если уже на фоне революции народ обмануть!?   то что дальше?)

    Жора reply Жора

    В Виннице заплатили 56 млн грн , это 2 млн  дол.  Магдебурский дороже не в 10 раз , а в 250 )))

    Олексій reply Жора

    Не доларів, а гривень.
  • без

    Конкретно:коли   сдача в  експлуатацію? КОЛИ,ДАТА????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up