Кандидатів на медичний Оскар визначать у п’яти номінаціях. Кращих оберуть з 35 претендентів

Кандидатів на медичний Оскар визначать у п’яти номінаціях. Кращих оберуть з 35 претендентів
Кращих претендентів на орден і медаль Святого Пантелеймона взначать сьогодні у Вінниці
  • Хто з медиків області достойний нагороди ордена медалі Святого Пантелеймона.
  • Ними нагороджують працівників галузі за вагомий внесок у розвиток медицини.
  • Кращих визначать регіональна рада після презентації кожного претендента, що розпочалася сьогодні, 4 березня, о 16-й годині.
  • У яких номінаціях покажуть себе медики?

Про відбір претендентів на дві найвищі нагороди у галузі медицини повідомляють в обласному департаменті охорони здоров’я і реабілітації. Орденом Святого Пантелеймона нагороджують у п’яти номінаціях: «Найкращий лікар», «Найкращий медичний працівник», «Новатор охорони здоров’я», «За досягнення в міжнародному співробітництві в охороні здоров’я», «Взірець служіння суспільству».  

У 2018-му запроваджено ще одну нагороду — медаль Святого Пантелеймона. У 2019-му вирішили нагороджувати іноземців, які допомагають українській медицині. Номінація називається «За особистий вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я України».

Відео дня

Торік додали ще дві номінації: «Найкращий управлінець в охороні здоров’я» та «Найкращий колектив закладу охорони здоров’я».  

Кандидатури переможців обласного етапу передадуть до Національної експертної комісії. Саме вона визначатиме кращих з кращих медичних працівників і колективи, які отримають найвищу нагороду  галузі медицини.

Церемонія нагородження відбудеться у Києві, 9 серпня у день Святого великомученика цілителя Пантелеймона.

Серед медиків області на нагороди претендують 35 працівників галузі.

Торік орден Святого Пантелеймона отримав вінничанин лікар-реаніматолог Вадим Бабій. Він старший ординатор відділення невідкладної медичної допомоги Військово-медичного клінічного центру Міноборони.

До речі, серед номінацій на медаль Святого Пантелеймона, чомусь, особливо запам’яталася номінація «За турботу і ласку до хворого».

До нагород додаються грошові премії: за орден — 100 тисяч гривень, за медаль — 50 тисяч гривень.

Читайте також:

Кандидатів на медичний Оскар визначать у п’яти номінаціях. Кращих оберуть з 35 претендентів

У Могилеві буде сквер Лесі Українки, відновлять пам'ять про її маму. Результати одного пошуку

Пишіть Борщ з великої літери! Він у списку 20-ти найсмачніших страв світу

Корвет «Вінниця» стане першим у державі кораблем-музеєм. Раніше його хотіли утилізувати
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наталья Горошко

    никто. нет медиков.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up