Кабмін погодив Владислава Скальського на посаду голови Вінницької ОДА

Кабмін погодив Владислава Скальського на посаду голови Вінницької ОДА

Кабінет міністрів України розглянув запропоновані Зеленським кандидатури на посади Вінницької, Запорізької та Рівненської ОДА.

Сьогодні, 21 серпня 2019 року, Кабінет міністрів України погодив запропоновані президентом України Володимиром Зеленським кандидатури на посади глав Вінницької, Запорізької та Рівненської облдержадміністрацій. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

— Погодили всіх трьох, —  сказав представник президента України в Кабінеті міністрів Андрій Герус.

Варто додати, на посаду голови Вінницької ОДА запропонований Владислав Скальський, Запорізькій - Віталій Туринок і Рівненській - Віталій Коваль.

Відео дня

Що відомо про нового голову Вінницької ОДА

Владислав Скальський народився 18 січня 1976 в м. Вінниця. Навчався, спочатку у ЗОШ №6, потім у ЗОШ №35 м. Вінниця. Після закінчення 11 класів (1993 року) вступив до Вінницького державного технічного університету на факультет будівництва. Здобув у 1998 році фах спеціаліста з теплогазопостачання, вентиляції та охорони повітряного басейну.

У 1997 році почав працювати на посаді менеджера ТОВ «ТК ВінницяЮгторг», яке займалося гуртовим продажом алкогольних напоїв.  В 1999 році перейшов працювати заступником директора з будівництва в ТОВ «Європа» м. Вінниця.

В 2006 році прийнятий на посаду менеджера-стажиста в ТОВ «МЕТРО КЕШ енд КЕРРІ Україна» в м. Київ. Після черги підвищень, у квітні 2007 року став директором торгівельного центру в м. Вінниця.

У липні 2010 року переїхав працювати у Республіку Казахстан, де відповідав за розвиток мережі торгівельних центрів ТОВ «МЕТРО КЕШ анд КЕРРІ Казахстан».

В квітні-травні 2012 року переїхав до Російської Федерації, де почав працювати директором дивізіонів «Південь» та «Сибір» в федеральній мережі гіпермаркетів компанії «Лента».

В квітні 2014 року вирішив повернутись в Україну, де з липня 2014 року - генеральний директор ТОВ «ГПС нерухомість Київ». В січні 2015 року звільнився за власним бажанням.

З квітня по липень 2015 року виконував обов'язки генерального директора ДП «Центр державного земельного кадастру» при Держгеокадастрі України.

З лютого по червень 2016 року - директор КП «Інститут розвитку міст» Вінницької міської Ради.

З 24  червня 2016 року призначений на посаду заступника міського голови Вінницької міської ради.

 Одружений, має доньку.

Декларація (виправлена) про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2018 рік

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • без

    Баранці до нього вміли  користуватись тільки калькулятором.-от зараз  вірю,що хочуть створити електронну державу:цей сам шарить і  від інших буде вимагати.
    А людина він прекрасна,начитана,інтелігентна
  • Иван Иваныч

    Вперше в історії України голова Облдержадміністрації буде фактично заступником міського голови..........Міська рада буде керувати ОДА.......нонсенс....
  • Анонім

    Если он, в  свое время, за год с обычного стажера доработался до директора Эпицентра, говорит от том что или он действительно классный менеджер или, что у нас гораздо чаще бывает, имеет серьезных покровителей. Да и год его возвращения на родину... Совпадение!)) Насчет Коровия, то он еще с 2001 в замах главы Облдержадмин. Пересекался, когда макроэкономику у меня преподавал. Первое и в последующем впечатление - действительно толковый и профессиональный специалист своего дела, т.е. один из немногих там. С каждой новой властью попередников менялись губернаторы и целый табун замов - политика, но он всегда оставался. Можно, конечно же, сказать что он активно, при необходимости, перекрашивался и служил любой власти. Но мое мнение, это то что он из тех кто работает, т.е. политика политикой, а кому-то работать нужно. Хз что из очередных покращень выйдет - время покажет.
  • Dima Dmitriev

    Стремный он
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up