Хіпі з Вінниці Богдан Совик поступився одеситу у фіналі "Х-фактор"

Хіпі з Вінниці Богдан Совик поступився одеситу у фіналі "Х-фактор"
Вінничанин Богдан Совик зайняв 2 місце в шоу «Х-фактор». Наш земляк поступився одеситу Кості Бочарову.

Вчора,  26 грудня, відбувся фінальний концерт шоу «Х-фактор».За перемогу боролося два учасника - Богдан Совик і Костянтин Бочаров.

Нагадаємо, 35-річний хіпі із Вінниці Богдан Совик поїхав на Х-фактор. І отримав три “Так”.  Богдан потрапив до категорії «Старші за 25». Зірковим наставником вінничанина став Сергій Сосєдов. Вінничанин пройшов усі тури та завоював підтримку глядачів. Богдан уже виконав чимало композицій, вразив усіх танцями на столі у суддів, а також душевною піснею «Кедь ми прийшла карта». Крок за кроком вінничанин наближався до фіналу. Однак на шостому прямому ефірі Богдан ледь не вилетів з шоу.

19 грудня Богдан зумів показати себе та пройшов далі у суперфінал.

Відео дня

Вчора на одній сцені виступити всі учасники телепроеку. Наш земляк у прямому ефірі заспівав дуетом із зірковим тренером Сергієм Сосєдовим.

Переможця обирали глядачі. За підсумками їх голосування, переможцем «Х-фактору» став підопічний Ігоря Кондратюка Костя Бочаров. У свою чергу вінничанин Богдан Совик посів друге місце.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Леся Мистрюкова

    Не впевнена що голосування було чесним
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:47 По області ввели аварійні відключення світла. Чотири міста повністю знеструмлені 21:01 Герой, який рятував життя та любив квіти: спомини про воїна Віктора Навертюка 20:02 На Жмеринщині чоловік спалив плантацію малини. Йому загрожує до шести тисяч штрафу 19:03 За добу на Вінниччині рятувальники ліквідували три пожежі в автомобілях Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 18:03 Вінничани можуть отримати безкоштовні консультації дерматолога та психолога 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:22 Що може бути після укусу кліща, розповідає інфекціоніст 17:01 Андрій Руденко очолив відділ державного нагляду Укртрансбезпеки 16:59 Сержантка Тетяна Харченко з Вінниччини — одна з найкращих медсестер України 16:05 У Вінниці перекрили канал надходження наркотиків до тюрми photo_camera 16:00 Сезонна алергія: як полегшити життя в період цвітіння (Новини компаній) 16:00 «Пекельний біль розриває серце»: У Браїлові відкрили Алею Героїв і вручили ордени матерям полеглих синів 15:15 «Ми зробили повністю автономні дрони»: вінницькі розробники підняли в повітря свій перший рій з FPV play_circle_filled photo_camera 15:11 На війні загинув військовий з Козятина Максим Корнійчук 14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up