Гороскоп на 24 січня: Овни отримають підтримку, Близнюкам не буде нудно

Гороскоп на 24 січня: Овни отримають підтримку, Близнюкам не буде нудно
  • Пропонуємо вашій увазі гороскоп на п'ятницю, 24 січня 2020 року, для всіх знаків Зодіаку.

Овен (21.03 - 20.04)

Чим би ви не вирішили зайнятися сьогодні, це отримає велику підтримку від оточуючих. Ви відчуєте себе природно і відчуєте, що немає нічого неможливого. Ви сповнені оптимізму, віри і рішучості скористатися всіма шансами на глибокому емоційному рівні. Пора досліджувати свої почуття і отримати новий емоційний досвід.

Телець (21.04 - 20.05)

Відео дня

Ваша вроджена впертість сьогодні може стати проблемою, але якщо ви будете пам'ятати про свою схильність побоюватися змін, то зумієте подолати непростий період. В кінцевому рахунку, вирішальне значення має готовність боротися за те, що важливо. Пошук способів захистити свої мрії, не розв'язавши повномасштабну війну, буде нелегким. Візуалізуйте свої цілі і зберігайте гнучкість щодо того, яким способом їх досягти.

Близнюки (21.05 - 21.06)

Вам не буде нудно в найближчі дні. Обставини, які уповільнюють просування вперед, вимагають вашої пильної уваги. Не намагайтеся уникнути розкриття карт, навіть якщо це буде неприємно. З іншого боку, не варто провокувати конфлікт без серйозних причин. Просто дотримуйтеся фактів, які ви знаєте, і дозвольте розмові розгортатися самостійно.

Рак (22.06 - 22.07)

Розділіть цей прекрасний день з друзями. Ви все краще розумієте, які сили рухають світом. Моральні принципи і любов оточуючих зараз більш важливі, ніж матеріальні блага, так що цей період буде дуже безкорисливим. Ви сповнені ентузіазму і можете зайнятися волонтерством, щоб допомогти іншим людям.

Лев (23.07 - 23.08)

Сьогодні всі ваші почуття можуть бути виставлені напоказ. Навколишні зможуть зрозуміти, що ви відчуваєте, перш ніж ви скажете хоч слово. Ви думаєте, що зберігаєте свої емоції при собі, проте зараз неможливо встановити чіткі межі. На щастя, як тільки ви усвідомлюєте, що поняття особистого простору сьогодні дуже хитке, то зумієте по максимуму скористатися обставинами. Намагайтеся бачити краще в інших людях, і вони дадуть відповідь вам тим же.

Діва (24.08 - 23.09)

Ви зараз не в захваті від участі в будь-якої громадської діяльності, особливо якщо не дуже добре ладите з іншими учасниками. Це як якщо б ви були учасником клубу, але не мали б при цьому ніяких привілеїв. Чесно кажучи, немає нічого поганого, якщо ви не хочете бути частиною того, що відбувається. Тим не менш, це може бути дуже продуктивним подією, тому що з'явиться можливість налагодити контакт з потенційними союзниками і продемонструвати свої здібності.

Ваги (24.09 - 23.10)

Ви можете відчувати себе сьогодні так, немов перетрудилися. Крім того, ви турбуєтеся про те, що виконуєте всі покладені завдання, але не отримуєте належного визнання за свої старання. але що б ви не робили, постарайтеся не роздувати проблем. Відстоюйте свої позиції, але не так завзято, щоб не можна було піти комусь назустріч.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Ви можете загрузнути в суперечках з партнером про ваші довгострокові цілі. Якщо ви ділите з кимось домашнє господарство, то можливо, необхідно посилити контроль над спільним бюджетом. Занадто багато енергії і коштів направлено на веселощі і розваги, а на виконання зобов'язань вже не вистачає. Хоча зазвичай ви славитеся як душа компанії, сьогодні варто зайнятися своїми справами і відповісти "ні" на всі запрошення.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогоднішній день може принести багато роздумів, особливо про роботу. Може з'явитися величезне бажання звільнитися і спробувати щось кардинально інше в своїй професії. Можливо, ідеї з'являться, як тільки ви переглянете оголошення про вакансії, або під час розмови з одним. Зараз саме час подумати про те, в якому напрямку розвивається ваше професійне життя.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Хтось із близьких людей може пред'являти сьогодні занадто багато вимог до вашого дорогоцінного часу. Хоча ви не можете ігнорувати прохання, щоб не здатися грубою людиною, виконання всіх бажань може зіпсувати цілий день. Не намагайтеся стрибнути вище голови і чесно скажіть, що прямо зараз у вас немає на це часу, але, може бути, потім ... Ваші добрі наміри і щирі зусилля можуть задовольнити всі очікування.

Водолій (21.01 - 20.02)

Дуже важливо мати і цінувати красу в своєму житті. Але якщо ви не будете витрачати всі свої гроші на красиві речі, які попадуться на очі, то день буде фінансово сприятливим. Обставини допоможуть продемонструвати ваші унікальні і незвичайні якості, а більшість людей навколо зрозуміє і підтримає всі ваші ідеї.

Риби (21.02 - 20.03)

Завжди приємно, коли навколишні вас цінують. Сьогоднішній день буде в цьому сенсі запаморочливо приємним. Проте, недоречно перевантажувати людей своїм ентузіазмом, особливо на роботі. Частка самовладання може допомогти вам завоювати захоплення і повагу всіх, з ким ви зустрічаєтеся.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up