Голосове повідомлення з Італії про коронавірус. ОПИТУВАННЯ

Голосове повідомлення з Італії про коронавірус. ОПИТУВАННЯ
  • Українка Ірина, яка працює в Італії, поширила голосовий запис, де розповідає про ситуацію з коронавірусом в Італії.
  • З запису зрозуміло, що ситуація в Італії серйозна і вірус дуже небезпечний.

Ірина працює медсестрою у місцевій лікарні. Вона просить поширювати це повідомлення максимально, бо, за її словами, як коронавірус прийде в Україну, то ми собі з ним не дамо ради. І її звернення 12 березня надійшло кільком журналістам 20minut.ua. Про це ми написали у матеріалі: Голосове повідомлення з Італії: «Біля деяких пацієнтів лікарі пишуть — не реанімовувати»

За ніч матеріал зібрав понад 22 тисячі переглядів та майже 200 коментарів. Багато дописувачів не вірять у те, що розповідає українка. Більшість українців думає, що хвороба їх мене та радять не вестися на такі провокації. Таких коментарів безліч.

Є і люди, які просто закликають поважати дин одного та бути обережними.

Відео дня

— Будь ласка, поважайте один одного, додержуйтесь санітарних правил, не хизуйтесь своєю бравадою, все добре поки нас це не стосується, береженого Бог береже, — пише Тетяна Таций.

Опитування

Чи є у вас відчуття паніки?

До речі, ця сама Ірина дала інтерв'ю для програми «Право на владу»:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Юлія Бухаідзе

    Мені в вайбер це голосове повідомлення скинули...такоє
  • Vira Melnyk

    Це,правда.Медсестра попереджає всіх,тому,що дуже тяжка ситуація в Італії.І,не треба її,звинувачувати.А,кожен для себе,хай вирішує,як поступати.
  • Margo Boom

    Правильно Новини Вінниці  на 20хвилин больше, больше паники!!!! Ну вот как эта статья может помочь ???? Чем???
  • Алена Паньковская

    І як на мене якщо порівняти голосове повідомлення і голос жінки яка тут говорить як на мене це дві різні людини...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстримала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up