Фото та відео штурму офісу Партії регіонів у Вінниці де "палили" Януковича

Фото та відео штурму офісу Партії регіонів у Вінниці де "палили" Януковича
Вінничани штурмували офіс Партії регіонів. Палили атрибутику, агітаційні матеріали та опудало Януковича. Опозиція знову намагалася все підім'яти під свій контроль

Близько шостої години вечора під офіс Партії регіонів на Театральній, 14 підійшли близько десятка молодиків в масках. Вони почали ламати захисне "жалюзі" на дверях намагаючись потрапити в середину.

Їхнім діям завадили вмить прибулі люди, серед яких Наталія Солейко та молодик який, одразу почав телефонувати власникам офісу. Після розмови, він попросив нічого не трощити, адже це приватна власність і регіонали лише орендували приміщення. За його словами власник мав прибути за годину відчинити двері та віддати документи Партії регіонів, агітаційну продукцію та атрибутику.

Активісти чекали близько двох годин. Але до них так ніхто і не приїхав. Весь цей час Солейко стояла під дверима та недавала нікому ломати двері. Під час очікування сталося кілька локальних конфліктів, через те що люди не хотіли чекати. Згодом частина змогла зайти в середину через задній двір.

Відео дня
> Відкривши фронтальне вікно, пустили кілька журналістів та десяток хлопців, аби ті виносили документи та агітацію. Через заднє вікно залізла й сама Наталія Солейко.

Під час пошуків, в офісі не було жодного системного блока та більшості моніторів.

Активісти знайшли стоси програм партії, прапорці, футболки, капелюхи, пакети, прапори, полотна, ручки, блокноти та багато чого іншого із символікою Партії регіонів. Усі ці реці винесли та спалили на вогнищі перед входом. Техніку, сейфи поскладали в окремій кімнаті та наклеїли пломби.

Цікавим фактом було те, що в офісі знайшли багато пляшок з горілкою, вином, шампанським та іншими алкогольними напоями. Усе це повиливали знадвору.

Іншою цікавою знахідкою стали два томи російськомовної книги "Украинские националистические организации в годы второй мировой войны". Книги були дуже товстими, до тисячі сторінок кожна.

Знадвору зібралося близько п'яти тисяч людей, які скандували: "Зека геть!", "Слава Україні, Героям Слава!", "Україна понад усе!" та інші патріотичні "кричалки".

В якийсь момент з натовпу винесли палицю з опудалом Януковича, зробленого із винесеної атрибутики. Спалення опудала, супроводжувалося несамовитим скандуванням "Зека, геть!".

Згодом, зе кількадесят метрів від місця подій зібрався натовп. Виявилося, молоді люди заблокували автомобіль, в якому був монітор, винесений з офісу. Чоловік божився, що то не він і монітор йому в машину хтось поклав.

Тим часом в офісі Партії регіонів складали Акт з описом матеріальних цінностей. Прибули представники міліції. В своїх пояснення причини свого знаходження в офісі Наталія Солейко вказала, що вона дивилася за порядоком.

 - Тут було багато молодих людей, вони зайшли сюди повиносити речі із символікою Партії регіонів, - каже Наталія Солейко. - Я тут тільки для того, щоб дивитися, за порядком та щоб не було мародерства. А то за кожним не вслідкуєш.

На вулиці догорало "синє" регіоналівське багаття. Багато хто з активістів був із Прапорами України, які вилучили з офісу.

Частинуою прапорів Партії регіонів встелили пішодхідний перехід через Соборну. Люди із задоволенням на лиці та фотографуючись, ходили та витирали ноги об них.

{photo_gallery id=3482|}

{photo_gallery id=3483|}

{photo_gallery id=3484|}

{photo_gallery id=3485|}

{photo_gallery id=3486|}

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Стесняюсь спросить,а когда планируют сжечь офисы "Батькивщины" и "Удара"?
  • Anonymous

    Теперь рагулята счастливы?
  • Anonymous

    ёпт с ними Щетинин... вечно недовольный при любой власти! Встречайте скоро: штурм ваших квартир. Какие в попу титушки? Где их столько набралось??? Больше чем ментов, больше чем митингующих. Все слышали но никто споймать не может, прям неулавимые колобки-мстители.
  • Anonymous

    а офис комунистов где?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up