Фірми не можуть поділити під’їзди з домофонами

Фірми не можуть поділити під’їзди з домофонами
„Підскажіть адресу фірми, яка обслуговує в нас домофон, а то вони переїхали”. Дзвонили вінничани, як в довідкове бюро, журналісту після статті „У Вінниці навколо домофонів - страхи". Їхня фірма дійсно переїхала в інший офіс. Від кого сховалася? Колега, кажуть, затіяв нечесну конкурентну боротьбу і приходив з погрозами...

Про конфлікти з власником фірми з обслуговування домофонів „Дженер Групп” Андрієм Бортниковим розповідали RIA прості вінничани та директори фірм-конкурентів. Люди звинувачували його в поганій роботі, конкуренти – в нечесній конкуренції. Конкурентна війна зачепили не один під’їзд у Вінниці.

Все через те, що серед фірм, які обслуговують домофонні системи, існує система перепродажів і переманювання під’їздів. Не обов’язково та ж фірма, що поставила домофон, далі його обслуговує. Абонентів можуть переманити вигіднішими умовами. Інколи питання передачі під’їзду з рук в руки вирішують між собою фірми. І от коли на якійсь стадії „домофонщики” спільну мову втратили, починається „нерозбериха” з абонентами.

Після публікації про це телефонували автору різні люди. Одні підтверджували надруковані коментарі. Інші, навпаки, казали, що роботою „Дженер Групп” вони цілком задоволені. Теж не претендував на місце в статті чоловік на ім’ям Олег, який назвався колишнім найманим робітником Андрія Бортникова. За словами цього співрозмовника, роботодавець з ним не розрахувався, але й на роботу офіційно не брав.  

- Я махнув рукою на свої дві тисячі, а мій знайомий – на півтори, - сказав Олег.
Ще один дзвінок в день виходу номера з резонансною статтею був від героя статті - Андрія Бортникова.

Нагадаємо, що коментував претензії людей та фірм-конкурентів його заступник, який не захотів назвати свого прізвища. Самого підприємця назвав дуже занятим. Андрій Бортников сказав, що має бізнес в Болгарії, і там був. І ось щойно приїхав у Вінницю – побачив статтю про себе. Редакція не відмовила йому в бажанні відповісти на публікацію.

- Я не хотів би обливати брудом у відповідь, - сказав Андрій Бортников і не раз повторив під час розмови, що його „замовили” менш успішні конкуренти, а на доказ, що сам працює добре, зазначив: – Ми, обслуговуємо під’їзд, де живе директор конкурентної фірми. І нормально обслуговуємо.

Зі слів Андрія Бортникові, він не знає про відкриті стосовно нього кримінальні провадження. Мав розмову, каже, з правоохоронцями тільки через заяву фірми-конкурента „Домофон Інженірінг Охорона” про шахрайство. А приписані йому крадіжки з домофонних систем, побиття людей-абонентів або ж збори грошей у чужих під’їздах Андрій Бортников назвав брехнею.

Разом з тим, підприємець не заперечив, що бачив свої дані в розшуку на сайті МВС. Співпадає дата народження, прописка. Але фото в кримському розшуку, оголошеному влітку 2013 року, стоїть якоїсь іншої людини.

- Якби мене шукали кілька років, то давним-давно б знайшли, - говорить підприємець, фірма якого зареєстрована в Криму. - Не треба недооцінювати можливості нашої міліції. Знаючи мобільний номер, людину можна знайти в два рахунка. А я – звичайна людина.

Тим не менше, фотографували себе підприємець не дозволив. На питання, чому, відповів, що з його роботою краще не афішуватися. Знову питаємо: „Чому, якщо працюєте чесно і не розшукуєтеся за злочини?”

- Де гарантія, що конкуруюча фірма не дасть 10 тисяч якомусь наркоману і він мені в спину ніж не запхне? – звучить у відповідь. – Для власної безпеки краще, коли не знають, де ти живеш і як виглядаєш...

- Якщо Бортников не припинить шкодити в наших під’їздах, ми не будемо нікого наймати. Ми зверталися, звертаємося і будемо звертатися за кожним фактом до правоохоронних органів, - сказала управляюча „Домофон Інженірінг Охорона” Олександра Сміян, яка писала заяву від себе особисто на протиправні дії Андрія Бортникова.


Вибір є
Редакція продзвонила фірми з обслуговування домофонів, щоб дати їхні контактні дані читачам. Виявилося, що через „славу” однієї фірми, інші бояться афішувати свої об’єми роботи. Не всі структури уточнили кількість під’їздів обслуговування. Названі нижче фірми, за нашими даними, обслуговують найбільше - близько 300 чи більше під’їздів кожна.

Він Домофон
Київська, 4, оф. 328
Тел.: 50-00-12, 69-78-15

Строй Мастер Домофон
Козицького, 51, оф. 406
Тел.: 65-66-80, 65-66-82

Укрдомсервіс
Ленінградська, 35
Тел.: 57-98-05, 57-98-06, 096-390-16-26

Домофон Інженірінг Охорона
Келецька, 61а
Тел.: 69-44-59, 096-563-62-42

Уют
Ющенка, 18
Тел. 65-98-05

Дженер Групп
Офісу для прийому громадян немає
Тел. 69-27-09
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    "- Де гарантія, що конкуруюча фірма не дасть 10 тисяч якомусь наркоману і він мені в спину ніж не запхне?" - питає Бортніков, а сам знає скільки коштують послуги та в кого замовити)))))))))
  • Анонім

    "Андрій Бортников сказав, що має бізнес в Болгарії, і там був. І ось щойно приїхав у Вінницю – побачив статтю про себе" - А тим часом, усі хто знають його в обличчя, щоденно бачили його у Вінниці.
  • Анонім

    в мене є договір))
  • Анонім

    Сам работал на фирме Бортникова несколько лет назад, ничего хорошего сказать не могу, ни про организацию работы ни про отношения с клиентами, обязанности и их выполнение и прочее.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up