Дві вулиці в центрі міста стали односторонніми

Дві вулиці в центрі міста стали односторонніми
Вулиць з одностороннім рухом у Вінниці побільшало. З четверга, 16 грудня, вулиці Інтернаціональна та Кропивницького, що знаходяться в центрі міста, стали односторонніми.

- Так рішення прийняли на засіданні координації ради з безпеки дорожнього руху, - каже начальник організації дорожнього руху міської Державтоінспекції Михайло Петрик. - До цієї ради входять усі зацікавлені сторони, в тому числі представники трамвайно-тролейбусного управління та Державтоінспекції.
За словами Михайла Петрика, головною причиною зміни дорожніх знаків у центрі стала ширина вулиць Інтернаціональної та Кропивницького, що не відповідає нормативній ширині вулиці з двохстороннім рухом.
- По документам, ширина однієї смуги руху має бути 3,5 метра, - каже Михайло Петрик. - Адже на занадто вузькій дорозі є підвищена вірогідність виникнення аварійних ситуацій.

Та водії мають на це іншу думку. Зокрема, вінничанин Микола каже, що із введенням одностороннього руху стане проблематично відвезти дитину у ФМГ №17:

- Раніше до школи можна було заїхати з вулиці Володарського, тепер лише з Соборної, - каже Микола. - Потрібно буде на півгодини раніше виїжджати, щоб нормально добратись і не стояти у заторі. Крім того, не у всіх є дозвіл на проїзд по головній вулиці міста.
Інформація надана міською Державтоінспекцією.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anonymous

    "вулиці Інтернаціональна та Кропивницького, що знаходяться по обидва боки від ресторану "Макдональдс". А что, Макдональдс уже перенесли? Может будем правильные ориентиры давать?

    Anonymous reply Anonymous

    опа! уже переписали)))))
  • Anonymous

    а когда Свердлова снова односторонней станет?

    Anonymous reply Anonymous

    Тогда на соборной пи***ц будет

    Anonymous reply Anonymous

    О да это было бы круто!!! только это невозможно
  • Anonymous

    эээээээээ там такой бы удобный обьезд,пусть и под горку... а как теперь за мороженым заежжать в МКДНСТ?
  • Anonymous

    Краще поставили знак стоянка заборонера і рубали капусту,дві машини там реально може розїхатися яко не наставляли машин.

    Anonymous reply Anonymous

    Ага, будут ставить во дворах, лучше уж пусть там стоят, это по правилам по крайней мере
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up