Добро посеред війни: як наші поліцейські подарували бабусі в окупації телефон

Добро посеред війни: як наші поліцейські подарували бабусі в окупації телефон
Поліцейські зведеного загону Вінниччини: ця війна довела, що найцінніше це життя та доброта
  • Вінницькі поліцейські в числі перших поїхали на деокуповані території Харківщини. 
  • Кожного дня правоохоронці зустрічають мешканців, які пережили окупацію і потребують допомоги, особливо вразливі діти та літні люди.

На сайті обласного главку розповіли про 73-річну Ганну Василівну, з якою познайомились наші хлопці під час відпрацювання території.

— Старенька втратила зв’язок із рідними ще на початку війни. Єдиний хто до неї час від часу заходив — соцпрацівник. Завдяки старенькому телефону до нього могла звернутись у разі потреби, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Коли поліцейські завітали у двір пенсіонерки, вона була у відчаї: телефон зламався.

Відео дня

Та ця історія про добрі справи. Правоохоронці без вагань поїхали і купили бабусі новенький телефон із великими цифрами, щоб добре було видно. Поповнили рахунок і вписали у телефонну книгу свої номери, щоб навіть коли повернуться додому бути на зв’язку. Бо людина потребує людини, і добре слово інколи найкращі ліки.

Людяність, турбота, єднання, допомога, добрі справи, добрі вчинки — це все складові теперішнього часу. Це потужна сила допомоги й турботи, яка тримає на поверхні вразливі верстви населення і дає їм віру у добро і відчуття захищеності.

Поліцейські Вінниччини продовжують дбати про тих хто поруч 24/7! Наші хлопці озброєні не лише спецзасобами та зброєю, у них під бронею чуйні серця. Саме тому не залишаються байдужими, а роблять усе можливе, щоб місцеві жителі відчули безпеку та турботу.

У Вінниці, нагадаємо, членкині благодійного фонду «Теплі обійми України» відвідують дитячі перинатальні центри з маленькими презентами-наборами: одяг (шапочка, носочки, жилетка), пледики та іграшками-комфортерами.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

Читайте також:

Нагороди за татусів: вісім нагцгвардійців з Вінниччини отримали ордени… посмертно

Жмеринка зустрічає Героя. На Донеччині загинув військовий Роман Буран

Диво під час війни: Іван Болюбаш, якого вважали загиблим, виявився живим

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олена Цюрпіта

    Молодці так тримати🇺🇦
  • Леся Бородкіна

    👍🙏💙💛❤️

keyboard_arrow_up