Жмеринка зустрічає Героя. На Донеччині загинув військовий Роман Буран

Жмеринка зустрічає Героя. На Донеччині загинув військовий Роман Буран
  • Під Бахмутом загинув Роман Станіславович Буран. Герою було лише 42… Двоє прекрасних діток — донечка Анна та син Ілля залишились сиротами, а кохана дружина Юлія вдовою.

18 жовтня під Бахмутом у званні старший сержант загинув наш земляк Роман Станіславович Буран. Сумну звістку повідомило місцеве видання Жмеринка City.

Чоловік родом із села Потоки, останні 9 років проживав із сім’єю у Жмеринці в районі колишнього автовокзалу, працював кранівником, допомагав у будівництві різних проєктів. У Жмеринці будував АЗС по вулиці Київській, у вільний час захоплювався рибалкою.

Тіло загиблого Героя «на щиті» привезуть до Жмеринки 24 жовтня, у понеділок. Живий коридор за маршрутом: ТЕЦ – Асмолова – Київська – провулок Матросова, 16.

Відео дня

У Військового залишилось двоє дітей — донечка Анна та син Ілля, кохана дружина Юлія.

Прощання з Героєм відбудеться у вівторок, 25 жовтня. Згідно розпорядження секретаря Жмеринської міської ради Вадима Кожуховського у Жмеринській громаді 25 жовтня оголошено Днем жалоби.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.


Читайте також:

Під час штурму Мар’їнки загинув Олег Рогозянський. Сиротами залишились дві доньки

Загинув від ворожого мінометного обстрілу під Авдіївкою Вячеслав Баранецький

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (730)
  • Зіна Притула

    Вічна пам'ять герою
  • Йосип Яремко

    ВІЧНА ПАМЯТЬ ГЕРОЯМ ЯКІ ВІДАЛИ ЖИТТЯ ЗА НАШУ НЕНЬКУ УКРАЇНУ СЛАВА УКРАЇНІ СПІВЧУТТЯ РІДНИМ ТА БЛИЗЬКИМ
  • Неля Швець

    Вічна память
  • Світлана Швець

    Вічна пам'ять Герою.

keyboard_arrow_up