Для «консервації» СКА дають 8 мільйонів. Спорткомплекс добудують у 2021 році

Для «консервації» СКА дають 8 мільйонів. Спорткомплекс добудують у 2021 році
За планами чиновників, спорткомплекс на Янгеля, 48 матиме 25-метровий басейн з вишками для стрибків. Його зможуть відвідувати до 300 людей на добу
  • Депутати ухвалили рішення виділити 8 мільйонів з бюджету на реконструкцію спорткомплексу на Янгеля, 48.
  • За ці кошти завершать утеплення, змонтують опалення, щоб те, що було зроблено всередині пережило зиму
  • Повністю комплекс мають здати до середини 2021 року. Однак, це далеко не перша дата, до якої обіцяли здати об’єкт.

На сесії міськради 25 вересня депутати ухвалили зміни до «Програми економічного і соціального розвитку Вінниці». За ними, зокрема, спорткомплекс на Янгеля, 48 отримав 8 мільйонів гривень з міського бюджету.

— Через карантин ми скоротили видатки по цьому об’єкту, щоб завершити, в першу чергу, школу на Поділлі. Зараз концентруємо зусилля на завершення побудови нового корпусу лікарні на Київській, 68. Але провели відповідну оптимізацію по бюджету, провели економію по видатках і можемо направити відповідний ресурс на «СКА», — зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Вісім мільйонів витратять на облаштування системи опалення та для продовження оздоблювальних робіт усередині будівлі в зимовий період. 

Відео дня

Раніше писали, що спорткомплекс на Янгеля, 48 готовий на 65%. Будівельники виконали укріпили будівлю, переробили чашу басейну, займаються утепленням зовнішнього фасаду, роблять оздоблення всередині приміщення.

Як виглядає «СКА» всередині — дивіться запис з 04:50

Через коронавірус і карантин з об’єкта більшість запланованих видатків. Фірма-підрядник «ТБС-ПРОФ» витратила 11,1 з 46,2 мільйонів гривень, які виділяли на «СКА».

Після того, як настане зима, ремонти всередині приміщення зможуть продовжувати, якщо встигнуть змонтувати систему теплопостачання. Директор департаменту капітального будівництва Ігор Кравець звітував, що за графіком об’єкт здадуть в експлуатацію під кінець червня 2021 року.

Однак дати завершення робіт по цьому довгобуду змінювалися вже щонайменше тричі.

Крім того, змінами до Програми соцеконом розвитку запланували видатки на продовження будівництва нового корпусу дитсадка №16, що на Зєрова,12: за 800 тисяч гривень там поставлять вікна і також «законсервують» на зимовий період.

Ще вирішили дати 1 мільйон гривень на реконструкцію будівлі школи-гімназії №2, що на Соборній.

 

Читайте також:

«Здоров’я» відкриють у жовтні, «СКА» — у 2021 році: ремонт спорткомплексів у Вінниці

На новому маршруті 10А вінничан буде обслуговувати тролейбус з автономним ходом

Забудова біля Замкової гори. Міськрада затвердила нові обов’язки для інвестора

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Игорь Смирнов

    Вас попросили этот пост написать?!Потратили уже больше 50 миллионов!!!!!,а не 8 и конца не видно!!!
  • AK

    8 млн це мізер для такого обєкту.
  • Игорь Смирнов

    Позорище!!!!Ворюги!Бюджет на ремонт по итогу поднялся в три раза и конца не видно!!!!Хотелось бы задать Моргунову один вопрос-проектанты делают проект и оценивают его стоимость!Как можно ошибиться в три!!!!раза?!Ответ очевиден.Жаль,что одурманивая неглупых винничан останутся опять у корыта и будут продолжать красть(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up