«Дивна логіка пересадки». Вінничани про те, що їх дратує у роботі валідаторів

«Дивна логіка пересадки». Вінничани про те, що їх дратує у роботі валідаторів
  • Три роки тому у Вінниці з'явилися валідатори: тоді, в грудні 2019 року, електронний квиток почав працювати у трамваях. Але разом з тим, при оплаті проїзду карткою, пасажири почали стикатися з різними проблеми. 
  • Ми запитали вінничан про те, що їх найбільше дратує при оплаті проїзду через валідатори та на що вони найчастіше скаржаться.

У відповідь на наше питання ми отримали під сотню коментарів на facebook-сторінці «Новини Вінниці на 20хвилин».

Наводимо кілька красномовних думок вінничан щодо роботи валідаторів, з яких виявляється, що вінничани переймаються тим, як людям з інших міст платити за проїзд у транспорті, де діє тільки безготівка.

«Дратує дебільна логіка пересадки. Якщо я оплатила проїзд за себе і за дитину, при пересадці оплата йде тільки на 1 квиток, а другий ні. В чому логіка? Хтось може пояснити?», — пише користувачка Наталія Наталя.

Відео дня

«Велика проблема для іногородніх. Ходиш по салону і просиш людей проплатити,  а їм повертаєш гроші. Приїжджаю у лікарню пару раз на рік. Для таких людей потрібно продавати квитки для проїзду», — пише Валентина Грубеляс.

«Дратує те що з банківської карти за вечір «за проїзд» було знято три рази кошти, а я в тоді знаходилася за 150 кілометрів від Вінниці», — пише Ганна Березюк.

«Бачу тільки плюси, особливо при пересадці на інший вид транспорту. Однак, для іногородніх, людей з сіл, які не мають банківських карток з чіпом — це вже квест, як оплатити проїзд, тому на мою думку, для таких людей у водія повинні бути для продажу квитки», — написав Андрій Гайдай.

«Я вважаю, що треба поставити термінали для продажу квитків, як у Європі. Є квитки на вихідні, святкові дні. Є квитки на 1 годину, на день. Тому що реально проблема для іногородніх, похилого віку, в кого не той банк, карта без чіпа тощо. Податки сплачуємо, можна і розглянути як альтернативу для зручності придбання квитків», — пише Аліна Вікторівна.

Раніше, нагадаємо, ми розповідали, чому в маршрутках не можна платити банківською карткою.

 

Читайте також:

Усі маршрути на долоні. Що є в додатку, який слідкує за транспортом по GPS

У всіх маршрутках Вінниці працюють валідатори. Чи заберуть тепер готівку?

Проїзд у вінницьких маршрутках відтепер можна оплатити карткою. Перевірили, як це працює

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (91)
  • Татьяна Бойко

    Їхали в онколікарню в Вінниці,навіть незнали,що така оплата в транспорті,оштрафували на 150гр.Дві контролерши налетіли,як коршуни,люди в тролейбусі просили їх,пропонували за нас проплатити,не дозводили,оштрафували,і зразу з такими рожами щасливими ці контролерши,вийшли на слідуючій зупинці.
  • Татьяна Макарчук

    Я приiжаю у вiнницю 1-2 раза на рiк i з валiдаторами випадково зустрiлась. Один раз вдалося проплатили зарплатною картою за одного. Друга оплата не прошла. Я взагалi як немiсцева не знаю як ще можна проплатили за проiзд в трамваi крiм карти та телефона. Дуже цiкаво як ще можна
  • Nataliia Kostiuk

    Грошову оплату ніхто не відміняв, так що все це незаконно.
  • Ce Win

    Ті хто запровадив це "покращення" діяли за принципом- справи індіанців шерифа не хвилюють.

keyboard_arrow_up