Депутати підтримали 11 кандидатів для нагородження відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною» (Прес-служба Вінницької обласної Ради)

Депутати підтримали 11 кандидатів для нагородження відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною» (Прес-служба Вінницької обласної Ради)

46 депутатів підтримали проект рішення «Про нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною». Згідно із цим рішенням зазначену відзнаку отримають 11 жителів Вінницької області. 

Зокрема, начальник управління персоналом - заступник начальника штабу Командування сухопутних військ збройних Сил України Геннадій Долгашов, боєць 59-ї окремої мотопіхотної бригади, старший солдат медичної служби, фельдшер медичного пункту Олексій Ільїн, учасник АТО Казимир Любецький, боєць 309-го окремого інженерно-технічного батальйону, рядовий Тарас Пасека, учасник АТО, засновник та член громадської організації «Учасників АТО та бойових дій в Україні «Патріот Вітчизни» Олег Пашковський, боєць 59-ї окремої мотопіхотної бригади 9-го батальйону, капітан Сергій Слюсаренко, командир військової частини А1445 командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України Ігнат Талько, старший прапорщик, який проходить службу за контрактом у Збройних силах України (десантні-штурмові війська), учасник бойових дій в зоні АТО на Сході України, учасник ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС Валерій Шумило.

З числа цивільних кандидатур погодили три – заслуженого тренера України з біатлону, депутата Барської районної ради 7 скликання Марціна Кучерявого, провідного майстра сцени Вінницького обласного українського академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського, народного артиста України Валерія Прусса та методиста відділу виховної роботи і позашкільної освіти ВОІПОПП, за сумісництвом – методиста обласного Будинку культури учителя, керівника колективів «Зірниця» та «Мрія» Ольгу Янушкевич.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up