Де в Ладижині шукати «Енеру»? Нова компанія продовжує «лякати» боргами

Де в Ладижині шукати «Енеру»? Нова компанія продовжує «лякати»  боргами
Черги під офісом ТОВ "Енера Вінниця" стали звичним явищем
  • Ще один споживач повідомила про неіснуючі борги від ТОВ «Енера Вінниця»
  • Заяву прийняли , а заборгованість не зняли
  • Як пенсіонеру без комп’ютера знайти контакти компанії?

-Піду ще до міського голови, може, він підкаже, де шукати цю «Енеру», або допоможе розібратися з боргами, яких у мене на ідлі нема, а на папері пишуть, що є,  - розповіла 20 minut.ua жінка з Ладижина на ім’я Тетяна, проживає у будинку по вулиці Будівельників.  – Хоч би якісь телефони повідомили цієї «Енери». Я ж не одна така. У моїх знайомих та само проблема. Знаю, бо спілкуюся з ними.

Перекинуть з рахунку на рахунок

У березні у квитанції на сплату за електрику була вказана заборгованість у сумі 86,4 гривні. Жінка здивувалася, бо до того боргів у неї не було. Каже, за січень і лютий вчасно сплатила за показниками лічильника.

-Пішла я виясняти в нашу «Енергослужбу», туди, де раніше платила за світло, - розповідає пані Тетяна. – Вона знаходиться у колишньому приміщенні дитсадка у першому мікрорайоні міста. А там мені повідомили, що вони не мають відношення до «Енери».

Відео дня

Після того, як жінка почала умовляти допомогти розібратися із ситуацією, їй дали бланк заяви. Там вже були зазначені рахунки «Вінницяобленерго» і ТОВ «Енера Вінниця».

-У заяві я вказала, щоб кошти сплачені обленерго перерахували «Енері», - говорить пані Тетяна. – Написала так, як дівчата підказали. Вони взяли заяву і повідомили, що передадуть у Тростянець. Мовляв, мені не треба турбуватися. Далі все зроблять без мене. От я спокійно живу собі далі…

Втім, не так сталося, як пообіцяли жінці.

Отримала нову квитанцію, а там знову борг

-Сьогодні, 19 червня, я отримала нову квитанцію, а там знову борг, - розповідає жінка з Ладижина. – На перше число заборгована сума становить вже 153 гривні. Разом до сплати – 253,8 гривні.

Жінка каже, що в кінці квитанції крупним шрифтом значиться застереження такого змісту:

-Шановний споживач! По вашому особовому рахунку значиться заборгованість за спожиту енергію. В разі несплати, ТОВ «Енера Вінниця»  змушена буде вжити заходів про припинення подальшого безоплатного споживання електроенергії».

-Краще б контакти повідомили, куди і до кого звертатися, - говорить пані Тетяна. – Не у всіх же є комп’ютери.

Якщо у рахунку неправильно вказані показники

На сайті ТОВ «Енера Вінниця» знаходимо інформацію, яка може знадобитися не тільки нашій читачці з Ладижина пані Тетяні.

-ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» здійснює нарахування за обсягами електричної енергії, які надають оператори  ПАТ «Вінницяобленерго», - зазначено у повідомленні. - З 1 по 4 число кожного місяця споживачі передають покази лічильників електроенергії.

Наголошуємо, що питання щодо роботи сервісів, через які приймаються покази, а також достовірності цих даних, у компетенції ПАТ «Вінницяобленерго».

Якщо Ви раніше користувалися пільгами, а в платіжках від ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» вони не враховані, просимо  звернутися до Центру обслуговування клієнтів ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ», що знаходиться за адресою: м. Вiнниця, вул. Пирогова, буд. 131, а мешканців області до структурного підрозділу ЦОК, що знаходиться поблизу Вас і подати необхідний пакет документів.

Адреси та контакти центру обслуговування клієнтів, можна знайти на нашому офіційному сайті (ЕНЕРА ВІННИЦЯ → Про компанію → Структурні підрозділи).Після оформлення, фахівці постачальної компанії проведуть перерахунок, починаючи з 1 січня 2019 року.

Куди звертатися споживачам Ладижина

Серед структурних підрозділів ТОВ «Енера Вінниця» Ладижин не згадується. Схоже, у місті нема представництва компанії. Ладижин знаходиться на території Тростянецького району.

У Тростянці є структурний підрозділ «Енери» Він розташований за адресою: вулиця Соборна, 98А

Керівник – Назарук Сергій Миколайович

Графік роботи: Пн-Чт – 8.00-17.00, Пт – 8.00 – 15.45

Обідян перева – 12.00-12.45

Тел: (0432)-32-97-77

Втім, такий само номер значиться для всіх інших підрозділів «Енери».  Чи просто додзвонитися з усієї області на один номер?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Таиса Игнатенко

    Хтось може пояснити кому йдуть ці буцім борги?
  • Таиса Игнатенко

    В Літині така ж історія крики лайки прокльони
  • Gala Tkach

    При наявності лічильника і щомісячного подання показників в міськраді,за травень "дорахували" 4110кв до сплати 6972 52

    Алла Скалацька reply Gala Tkach

    Gala Tkach на сайті петицій  можна проголосувати, що б провели перевірку цієї контори
  • Володимир Дідух

    так само і в мене, від коли появилась ця прокладка контролер приходив два рази записати показники. і ось після тижня останнього запису прислали мені борг майже на триста гривень а показники в платіжкі більші на 200квт. і тепер щоб звіритись бо я плачу користуючись книжечкою мені потрібно їхати до прозорого офісу або рес, що виливається мені ще в мінус 280грн. цікаво яку зарплатню вони отримують що так працюють, невже за хліб і воду?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up