Чи стало важче з транспортом через ремонт площі Гагаріна?(ОПИТУВАННЯ)

Чи стало важче з транспортом через ремонт площі Гагаріна?(ОПИТУВАННЯ)

З 6 червня тимчасово призупинили рух трамваїв №1, 2, 5, 6. І все літо їздитимуть лише за маршрутами: №4 “Барське шосе - Залізничний вокзал” та №3 “Електромережа - Вишенька”. Журналісти “20хвилин” пройшлися вінницькими вулицями та дізнались реакцію людей.

Опитування проходило по вулицям Барське шосе та Пирогова.

- Це тимчасові незручності, головне, щоб наше місто було гарне, - каже студентка Олена. - Тим паче, здебільшого їду “четвіркою”, яка поки що ходить.

Деякі люди взагалі не знали, що кілька маршрутів трамвая відмінили. Серед них —  школярі Вова та Вадим, які стояли на зупинці чекали транспорт на Вишеньку.

Відео дня

- Як не ходять? - каже восьмикласник Вова. - Через ремонти? Ну добре, тоді підемо на тролейбус. А взагалі хотіли на Вишеньку поїхати.

Пенсіонерка на ім’я Валентина раніше їздила на трамваї з Барського шосе в бік Вишеньки та Електромережі. А зараз ходить пішки.

- Ну якщо це треба, то можна потерпіти. Тим більше, чула по радіо, що додадуть тролейбусів, автобусів на ці маршрути.

Скарги від пасажирів є. Та їх вирішують

Начальник відділу транспорту та зв’язку Сергій Бузниковатий каже, що з початку ремонту на площі Гагаріна отримали два-три звернення від мешканців Електромережі.

- Там люди хотіли, щоб додали додатковий транспорт у час пік, - каже Бузниковатий. - Тепер їм додали два тролейбуси №14, що їде на Аграрний інститут та ще сім трамваїв на Електромережу. А так, скарг від мешканців інших районів немає.

У “Вінницькій транспортній компанії” додали, що збільшення кількості маршрутних таксі не буде.

- Зазвичай влітку кількість маршруток зменшуємо, але цього робити не будемо, - каже заступник директора підприємства Микола Завірюха. - Люди у відпустках, немає такої кількості студентів.

Нагадаємо, на період проведення капітального ремонту трамвайної колії трамвайні зупинки «Площа Гагаріна» в обох напрямках будуть скасовані.


Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Alex

    Замовних повідомлень може бути багато! Напишіть мешканцям району Урожаю яким чином потрапити на Західний автовокзал у вихідні дні на Західний автовокзал!?
  • Анонім

    З електромережі до урожая - тепер буй виїдеш, третьому трамваю на час ремонту могли б і на Урожаї зробити тимчасову зупинку. З мережі на вокзал, теж трабл...тролейбуси 13,14,14 ходять один за одним, а потім 15 хвилин нічого немає, що не можна графік розтягнути, щоб вони ходили кожних 7-10 хвилин. 32 маршрутку б додали на літній період...раніше в 5.50 йшов прерший трамвай на вокзал, а перший 14 тролейбус йде о 6.37, і в розкладі його немає...коротше лажа
  • Анонім

    Відповім:

    мені стало КРАЩЕ, тому що додали ще 4 відправлення тролейбуса №15 ввечері і він тепер до 23-ї години ходить, тільки графік треба переписати, а я лінуюсь.

    Трамваєм я не користуюся. Причина: я багато їжджу. Проїзний на два види транспорту коштує 170 грн., на три - 280. Тому я беру на два.

    Мені обов'язково потрібна Київська (тролейбус), Лука Мелешківська (авт.27) і Пирогово (авт. 5,7).

    Саме тому у мене тролейбус-автобус. Стараюся їздити тролейбусом. Якщо раптом буде треба на Хмельницьке шосе, то один раз заплачу або постараюся потрапити на автобус №16.

    Анонім reply Анонім

    Я устал ездить по первомайской, там с утра пробка на километр....

    Анонім reply Анонім

    це було запитання! Скажіть, куди саме ви їздите.

    Анонім reply Анонім

    Ж/Д вокзал - Хм.Шоссе, по сведлова не поеду, боюсь представить какой там кошмар...

    Анонім reply Анонім

    якщо ви дійсно втрачаєте час через це, то можливо має сенс пересісти на громадський транспорт. А маршрути я вам таки підкажу:

    - 1 варіант. коцюбинського - першотравнева - соборна - хлібна - гогололя - келецька - 40 річчя - хмельницьке шосе. ніде заторів немає.

    - 2 варіант: коцюбинського - першотравнева - артинова - гоголя і далі за першим варіантом замість гоголя в принці може бути і л.толстого.

    - 3 варіант. Коцюбинського -... гоголя - блока - костянтиновича - 40-річчя - хмельницьке шосе.

    Якщо дійсно мають місце затори по вул. Магістратська по 5-7 хвилин і більше (а чи так - я не знаю, бо я їжджу на тролейбусі), то запропонований варіант дозволить заощадити час.

    Анонім reply Анонім

    а куди саме ви їздите і звідки? Можливо, є альтернативний напрямок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up