Аварії на Київській: фура знесла стовп та Mitsubishi розбилася об металеву конструкцію

Аварії на Київській: фура знесла стовп та Mitsubishi розбилася об металеву конструкцію
  • Ускладнений рух і порвані електродроти. Такий результат має аварія, що сталася поблизу зупинки «вул. Станіславського».
  • Значних пошкодження зазнала й учасниця іншої аварії — дорога іномарка, розбита водієм об металеву конструкцію на Водоканалі.    

— Київська, зупинка Станіславського, фура знесла стовп і дерево. Постраждала також машина «Шевроле», — розповів читач 20minut.ua, який зняв відео з місця.

На зйомці бачимо, що дорожній рух внаслідок цієї аварії ускладнений. Також небезпечно було пересуватися по тротуару. З порваних електродротів іскрила напруга. На місці працюють рятувальники, комунальники і поліція. Одні ліквідовують наслідки, другі — розбираються в причинах ДТП.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

У дорожніх групах в Інстаграмі також є відео з місця аварії біля Станіславського. Тут у коментарях вінничани пишуть, що раз на тиждень в цьому місці обов’язково стається ДТП.

На записах бачимо фуру, наповнену вантажем, яка збила електроопору та дерево. Та з цього ракурсу краще видно другу учасницю аварії — «Шевроле».


 

Кількома годинами раніше в мережі звилося ще одне відео з Київської. Знову з ДТП. Але вже на Водоканалі. Тут водій на «Мітсубісі» влетів у металеву конструкцію. Подивіться на наслідки цього зіткнення:


Читайте також:

Рідна людина не прийшла додому? Щоб подати в розшук, не треба чекати три доби

Понад 100 адрес три тижні будуть без гарячої води. ПЕРЕЛІК 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • NY

    Вдоль Киевской нужно ставить камеры через кажде 100 метров с фотофиксацией и штрафовать, только так. Киевская это одно с любимых мест для долб***в, которые любят летать.
  • Pavlo Dragobetskij

    в тому місці нада многоуровнєвую развязку. Щоб бидлоцегловоз на чиюсь ластівку міг зверху прилетіти
  • Игорь Манжос

    Что-то никто давно не училпешеходов переходить улицу?...

    Алина Морева reply Игорь Манжос

    Игорь Манжос Уже и по тротуару ходить страшно, машины чуть не по ногам проезжают)

    Алина Морева reply Игорь Манжос

    А пешеходы тут причем, если водитель легковушки вылетел перед фурой?

    Игорь Манжос reply Игорь Манжос

    Тетяна Соколова Ну с точки зрения павлинов за рулем - во всех их бедах виноваты исключительно пешеходы, которые стремительно бросаются на переходе под колеса машины, водитель которой в этот момент честно треплется по телефону на скорости в городе 90+ и, с8ка, не успевает вовремя остановиться...

    Тетяна Соколова reply Игорь Манжос

    Игорь Манжос а пешеходы при чем?
  • Алёна Дякун

    Это тот поворот где осенью погиб водитель фуры?

    Анатолий Белоус reply Алёна Дякун

    Нет. Та авария была на перекрёстке с улицей Гонты. https://vn.20minut.ua/DTP/smertelna-dtp-na-vulitsi-kiyivskiy-vodiy-vantazhivki-vrizavsya-u-stovp-11036440.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up