Цілісна підготовка ІТ-професіоналів (Новини компаній)

Цілісна підготовка ІТ-професіоналів (Новини компаній)

Програма навчання Вінницької ІТ-Академії гнучка та адаптивна. Враховуючи вимоги ринку ІТ, ми продумали, які саме предмети варто вивчати, на якому етапі вони найбільш актуальні та в контексті усього процесу навчання,  і хто саме буде Вас навчати. Цей підхід працює - наші випускники одні із найбільш затребуваних на ІТ-ринку і усі працевлаштовані за спеціальностями на яких навчались.

Викладачі-практики навчають вчитись. Вінницька ІТ-Академія чітко поставила ціль навчити студентів вчитись. Сфера ІТ розвивається дуже динамічно і потребує професіоналів. Викладачі-практики пояснюють матеріал максимально зрозумілою мовою і передають власний досвід. Кожен предмет вивчається не просто по вказаним годинам, а так як це потребує кожна група. Потрібно більше годин - буде більше. Головне, щоб студенти зрозуміли все і змогли виконати практичні завдання. Пояснення відбувається так, щоб студенти розуміли, для чого їм в подальшому необхідні ці знання, яким чином і де їх можна застосувати. 

Інтенсивне навчання. Звісно кожна професія має різні терміни навчання. Наприклад: хірург, який робить операції на серці vs терапевт vs медсестра. Тут все зрозуміло, можна навчатись від 2 років до 8 років. А от айтішник...залежить від напрямку. У Вінницькій ІТ-Академії оптимально продумані терміни навчання. Це не швидкі курси, де обіцяють одразу золоті гори. Наприклад, ручний тестувальник - 6м, веб-дизайнер і проджект менеджер - 9м, програміст і автоматизований тестувальник - 1 рік. Цей час потрібен для кропіткої роботи над собою. Наші студенти за період навчання розвивають свої творчі та новаторські здібності. Вони працюють над цікавими реальними проектми, де потрібно генерувати ідеї і втілювати їх у життя

Стажування на реальних проєктах. Для ефективності Вінницькою ІТ-Академією передбачені до 3 міс. стажування на реальних проєктах. Одночасно працюють в команді над "живим" проєктом програмісти, тестувальники, дизайнери та проджект менеджери. Наші студенти покращують свої навички спілкування і звісно підвищують технічні скіли. Такий підхід дає повне розуміння процесу роботи в ІТ. Це неоціненний досвід. В цей час студенти створюють резюме під наглядом HR-рів різних ІТ-компаній та тренуються відповідати на поширені питання на співбесідах. Наші випускники після такого стажування впевнено проходять співбесіди у ІТ-компанії.   

Вінницька ІТ-Академія навчає за прогресивними європейськими технологіями, готує до реальної роботи і створює середовище, яке чекає у ІТ-компаніях. Тут вивчаються цілі команди, яких "хантять" найкращі ІТ-компанії. Також наші викладачі-практики під час навчання можуть давати рекомендації у власні компанії студентам, яких менторять. Шляхів, щоб потрапити в ІТ є безліч. Але факт залишається фактом - всі випускники Вінницької ІТ-Академії гарантовано працевлаштовуються.

Реєструйся:
на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   
на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   
Телефонуй: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up