Прокачали літо у Літньому ІТ-Таборі (Новини компаній)

Прокачали літо у Літньому ІТ-Таборі (Новини компаній)

НАВЧАЙСЯ, РОЗВАЖАЙСЯ, РОЗВИВАЙСЯ! Нам все вдалося, тому що ми розкачали своє літо і прокачали свої знання в Літньому ІТ-Таборі від Вінницької ІТ-Академії.

Наші таборівці отримали безліч нових вражень та незабутніх спогадів, які стали гарною пригодою для кожної дитини. Тепер вони знають, що літні канікули можна провести дуже цікаво, активно і пізнавально.

Яка кінцева мета будь-якого проекту? Звісно, це повне задоволення клієнта. А як цього досягти? Дізнатися цілі та очікування клієнта, правильно їх проаналізувати, аби найкращим чином все це втілити в життя. Отже, кожен проект-менеджер — трішки чарівник...або просто дуже уважна людина, яка вміє слухати і чути.  

Часто стикаємося з проблемою, що дитина постійно сидить за комп’ютером, грає ігри та заплуталась у сітках соціальних мереж. Можливо, у вас підростає майбутній комп’ютерний геній – програміст, web-розробник або дизайнер. У цьому випадку варто просто скерувати хобі дитини у корисному напрямку, а не оголошувати "бої за правилами дорослих"? 

Саме наш Літній ІТ-Табір став влучним рішенням цієї проблеми. Діти повністю занурились в айтішну атмосферу і створили власні сайти. Кожен обирав тематику за своїм уподобанням. На кожному занятті діти дізнавалися щось нове. Вони вивчали інтернет-програмування, особливості сучасного веб-дизайну, покращили знання з англійської мови, розвинули логічне мислення.

Мета наших викладачів-менторів – показати і розповісти дітям, що вміння ефективно користуватися комп’ютером сьогодні – це реальна необхідність! 

З першого дня учасники були поділенні на команди, що створило дух здорової конкуренції і сприяло більш продуктивному навчанню: IT-Monsters, Cloud Red, Game Club і команда Black Stars.

Табір створив комфортні умови для прояву самостійності та винахідливості, з акцентом на співпрацю та позитивне спілкування. Тут кожен учасник проявив свою творчість, лідерські навички та критичне мислення. На основі ігрових методик діти навчилися налагоджувати комунікацію у своїй групі, отримувати бали  на користь команди, відповідально приймати рішення, домовлятись, розподіляти сили для вирішення спільних завдань. В розважальні дні таборівці мали різноманітні пізнавальні заходи:

  • Знайомство (ігри та творчі завдання);
  • Capture the flag (командні ігри на природі);
  • Квест "Puzzle me";
  • Відвідування ІТ компаній (AVTO. RIA, Infopulse, Astound Commerce);
  • Різні завдання для команд, тематичні дні та багато іншого.

Літній ІТ-табір - це не лише навчання, а також розваги, спорт та здорове харчування. Щодня діти займались із професійним тренером для того, аби покращити своє здоров’я, зміцнити м’язи й укріпити опорно-руховий апарат. Кожне заняття було насичене фізичним активностями, іграми, а також вправами на самомотивацію. Усі бажаючі змогли представити свій вид спорту та захоплення, більше розповісти про себе.

Діти навчились підтримувати та допомагати один одному. Всі змогли проявити себе на різних етапах навчання та розваг. Це вже не просто групи учасників - це справжні команди! 

Останній день в таборі був дуже насиченим! Таборівці презентували свої власні сайти, де були втілені їхні ідеї та захоплення. Кожен учасник був нагороджений сертифікатом за успішне проходження Літнього ІТ-табору. Усі команди отримали цінні призи від ІТ-Академії. Хочемо подякувати нашому партнеру AUTO. RIA за стильні футболки та кепки, гарний настрій під час брейн-рингу і теплу атмосферу в компанії.

Оце так літо у наших таборівців! Якщо ти хочеш зробити свої перші впевнені кроки у світ ІТ - з радістю чекаємо тебе у Школі Хакерів Вінницької ІТ- Академії. Ми вирощуємо таланти!

Вінницька ІТ-Академія
тел. 067-431-19-21, 073-209-97-43
hack.intita.com

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up