5 порад, як за рік пити смузі в ІТ (Новини компаній)

5 порад, як за рік пити смузі в ІТ (Новини компаній)

Як одним махом змінити своє життя? Повністю повернути його в інше русло? Поради, які дійсно діють.

Насолоджуйся роботою в ІТ. Ми прагнемо найкращого: будинок, машину, затишні сімейні подорожі, драйвовий відпочинок з друзями.... Забезпечене життя для себе і своєї родини. Робота в ІТ буде приносити стабільний дохід, незалежно від криз. Це чудові умови праці: комфортний офіс із зонами відпочинку, повний соц.пакет для тебе, а іноді навіть для твоєї родини, подорожі за рахунок компанії, бонуси на спорт, хобі, розвиток... Все для того, аби працювати і любили свою роботу. То чому б не стати айтішником?

Обери найбільш затребувану спеціалізацію. Професії змінюються переходять в режим автоматизації. Вінницька ІТ-Академія спільно із освітньою онлайн платформою INTITA пропонує найбільш затребувані спеціалізації сфери ІТ вивчати онлайн. Це: програмування, тестування, проджект менеджмент та веб-дизайн. Що обереш ти? Це вже залежить від вподобання. Головне, що ти гарантовано знайдеш роботу в ІТ. Адже всі випускники Вінницької ІТ-Академії, уже працюють в ІТ-компаніях.

Інвестуй в себе. Сучасний світ вимагає постійного розвитку, адже він сам не стоїть на місці. Людство потребує розумників, які можуть працювати в сучасних реаліях. Саме вони заробляють гарну зарплату і мають гідне життя. Ставку потрібно робити на свій інтелект.  Інвестуй в себе, щоб бути впевненим у завтрашньому дні. Це перше правило під час криз. Твій розум ось, що важливо. Адже всі навики, які ти здобудеш під час навчання цінуються серед роботодавців.

Зміни оточення. Почни спілкуватися з тими, хто вже знаходиться там, де ти хочеш бути. Викладачі Вінницької ІТ-Академії це практики з великим досвідом та багажем знань, яким прагнуть поділитись і виростити нове покоління прогресивних айтішників. Навчаючись у них, ти зможеш вірно розставляти пріоритети, вибудовувати комунікації, реалізовувати проекти. Саме тут ти знайдеш мотивоване середовище однодумців. На тебе  також чекає: професійний та доступний контент,  велика кількість практичних занять з можливістю задавати питання викладачеві і почути кваліфіковану відповідь, підказку та пораду, а також  перевіркою домашніх завдань. 

Не думай, а дій! Зміна свого життя, виведення його на новий рівень немислимо без конкретних дій. Потрібно якомога швидше робити, і ні в якому разі не перебувати тривалий час в стані роздумів. Якщо ти вирішив змінити життя, бути успішним і потрапити в ІТ - не чекай. Цей час вже настав. Прийди на презентацію і дізнайся про всі етапи навчання та секрет успіху ІТ-Академії - гарантоване працевлаштування усіх випускників. Важливо не схибити при виборі закладу.  Ми не обіцяємо за 3-4 місяці зробити з тебе айтішника, бо знаємо, що це нереально. А пропонуємо дійсно дієвий та інтенсивний спосіб навчання, який забезпечить тобі роботу мрії.

Якщо ти хочеш справді швидко стати справжнім майстром своєї справи і гарантовано потрапити в ІТ-індустрію - реєструйся та обирай свою спеціалізацію.   

Вінницька ІТ-Академія
ita.in.ua
facebook.com/vinnytsia.itacademy
тел. 067-431-19-21

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт "Толока в стилі джаз" 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up