Будинки привиди Вінниці: З цього балкону Петлюра проводжав парад

Будинки привиди Вінниці: З цього балкону Петлюра проводжав парад
Споруду, яка свого часу вражала розкішністю, зараз відвідують лише курці та молодь, яка малює графіті. Стелі в будинку немає, всередині багато сміття та ростуть дерева.

Будинок знаходиться на перехресті вулиць Козицького та Першотравневої. На фасаді напіврозваленої споруди красується табличка «Козицького,4». Поряд знаходиться комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2». Працівники лікарні розповідають, що споруда передавалась з рук в руки поки її повністю не розібрали.

- Ця розвалина не належить лікарні, - каже прибиральниця, що замітає на території. – Говорили, що зараз це приватна власність якоїсь багатої людини.
{photo_gallery id=1524|}
{photo_gallery id=1525|}

Зі сторони вулиць Першотравневої та Козицького до будинку не підібратись - він обнесений парканом, а от з двору лікарні по ньому можна погуляти. Працівники лікарні навіть зробили всередині місце для паління.

Відео дня
> - З балкону цього будинку Петлюра проводжав парад, - розповідає один з працівників лікарні, що вийшов сюди на перекур. – Навіть десь таку фотографію бачив, де він стоїть на балконі. Будинок вже давно знаходиться в такому стані, але будували на совість – тримається.
{photo_gallery id=1527|}
{photo_gallery id=1528|}
Читайте також:
Будинки привиди: Закинутий військкомат на Артинова
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (27)
  • Anonymous

    Петлюра принимал парад в закоулках, смешно... Пока не поздно, привинтить памятную доску (только не бронза, утянут) "Торонтуй под сим балконом неоднократно прохаживал".
  • Anonymous

    Що це було? Ж:О
  • Anonymous

    "Горбатого могила справить" (:sly:)
  • Anonymous

    пс: плохому поросёнку... ... хорошему свидорасу и в день бендеры комунисты мерещатся.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up