Вперед за враженнями! Розклад екскурсій у листопаді по Вінниці та області

Вперед за враженнями! Розклад екскурсій у листопаді по Вінниці та області
Фото: Олексій Циганков
  • Офіс туризму Вінниці разом з гідами підготував низку цікавих екскурсій як по місту, так і в нашій області. Цікаво буде всім: як дітям, так і дорослим. То що пропонують відвідати у листопаді?

Розклад екскурсій опублікували на facebook-сторінці Офісу туризму Вінниці.

6 листопада — «Смачна Вінниччина. Польський колорит». Разом з гідесою Оксаною Роздорожнюк ви відправитесь у гастротур на північ нашої області.

Тур починається зі Свято-Преображенського собору, де ви дізнаєтесь історію його спорудження. Потім виїзд в область, де зможете відвідати музеї, такі як «Музей хліба» у Білопіллі та музей Бальзака у селі Верхівня. На «десерт» — відвідаєте костел Святої Варвари у Бердичеві. Вартість: 720 грн. Реєстрація за цим посиланням.

Відео дня

12 листопада — «Смачна Вінниччина. Молдовський колорит». Ця екскурсія буде з дегустацією страв з напрямком на південний захід нашої області. Група екскурсантів разом з гідесою Оксаною Роздорожнюк відвідають Чернятин, Лядове та Могилів-Подільський. Вартість: 720 грн. Реєстрація за цим посиланням.

12 листопада — «Місто, наповнене змістом». Авторська екскурсія Вінницею від гідеси Альони Сазонової. Екскурсантів також приведуть на чаювання у колоритний кафе-музей «Панъ Заваркінъ та синъ». Вартість: 270 грн (для переселенців - 230 грн). Реєстрація за цим посиланням.

13 листопада — «ТікТок party» у релаксосховищі «Без хвиль». Розвага для дітей, віком від 7 до 13 років, у сухому басейні, що на Брацлавській, 29. Замість води чаша басейну заповнена 30 тисячами кульок. Організатори події обіцяють дві години яскравих вражень та ігри з аніматорами. Вартість: 300 грн. Реєстрація за цим посиланням.

13 листопада — «Космічна мандрівка». Екскурсія для дітей під керівництвом гідеси Людмили Очеретної. На дітей чекають інтерактивні конкурси, розваги, бібліокінозал та Музей іграшки. Вартість — 200 грн, для дітей-переселенців знижка 30%. Реєстрація за цим посиланням.

19 листопада — «Welcome to Vinnytsia!». Гідеса Катерина Ружило розробила екскурсійний проєкт англійською мовою.

«Have you ever attended an English-speaking tour around Vinnytsia? You will have an excellent opportunity to visit such an unusual event!  A two-hour walk in English may also help to improve your listening skills, as a hidden bonus», — йдеться в анонсі до цієї екскурсії.

Вартість: 270 грн. Реєстрація за цим посиланням.

26 листопада – «Місто, наповнене змістом». Екскурсія Вінницею від гідеси Альони Сазонової з чаюванням у кафе-музеї «Панъ Заваркінъ та синъ». Вартість: 270 грн (для переселенців - 230 грн). Реєстрація за цим посиланням.

27 листопада – англомовна вечірка «Friends» (16+). Для любителів поспілкуватись англійською мовою, поповнити свій лексичний та сленговий запас слів, знайти нових friends та зловити relax у релаксосховищі «Без хвиль», що на Брацлавській, 29. Вартість: 300 грн. Реєстрація за цим посиланням.

У Офісі туризму Вінниці зауважили, що маршрути всіх екскурсій розроблені так, щоб у разі повітряної тривоги можна було потрапити до найближчого укриття.

Раніше, нагадаємо, ми розповідали, що у Вінниці створили гастрономічну мапу з цікавими закладами подільської кухні.

 

Читайте також:

Вінниця в Instagram. Кращі фото за перший тиждень листопада

З буржуйкою та мікро-ГЕС. На Брацлавській зробили пункт обігріву в будинку

«Вінниця strong». Фотограф Костянтин Ревуцький покаже світу зруйнований Будинок офіцерів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up