Вінниця очима «Телебачення Торонто». Яким у популярній програмі бачать наше місто

Вінниця очима «Телебачення Торонто». Яким у популярній програмі бачать наше місто
Скріншот з відео
  • Раз на кілька випусків у щотижневій програмі «#@)₴?$0», ведучі в жартівливій формі розповідають про великі українські міста, а також про те, що у них варто подивитись туристам. Цього разу говорили про Вінницю.

У сюжеті про Суми, наприклад, жартували про пам’ятник цукру, чорний сніг, пісні про це місто, а також розказали, що таке Суми-стайл.

Коли говорили про Ужгород, то мова зайшла про велоінфраструктуру (якої немає), контрабанду (яка є), а ще звичку порівнювати Ужгород з маленьким Парижем, маленькими Нідерландами та іншими визначними точками на мапі світу.

У нещодавньому випуску черга дійшла до Вінниці. У ньому ведучі програми також знайшли теми для обговорення. Наприклад, нещодавній курйоз із водієм напідпитку, який через сильне сп’яніння навіть на ноги не міг підвестися. 

Відео дня

«У місті настільки охайно та чисто, що можна цілувати асфальт», — іронізує про інцидент ведуча Ярослава Кравченко. 

Також ведучі поглузували з «географічних аномалій» нашого міста: «Можна буквально за годину пройтися від Варшави до Парижу, а потім до Ліверпуля», — говорить ведучий Майкл Щур. «І навіть неквапливо прогулятися з Куби до Кореї», — приєднується до нього колежанка.

Майкл з Ясею пожартували, що їм вдалось знайти лише три скандали, які трапились у нашому місті останнім часом. Це випадок з обкраданням невідомими громадської вбиральні на Космонавтів, собака, яка заважала подавати кутовий під час футбольного матчу вінницької «Ниви» та приїзд ведучої Лесі Нікітюк на алею сакур, що на Порика.

Говорячи про сучасних відомих вінничан, згадали про Віктора Бронюка та Олю Полякову: «Оля Полякова у Вінниці вже не живе. Саме тому Вінницю називають ще й містом щасливих людей», — сміються ведучі. 

Не оминули увагою й вінницький фонтан. Про вінницький фонтан у програмі говорили багато. Тому що про вінницький фонтан знають всі. Всі вінничани тільки й говорять що про свій вінницький фонтан. 

Варто зазначити, що іронічна форма розповідей про обласні центри України не має на меті нічого поганого. Таким чином ведучі хочуть висміяти певні асоціації та стереотипи про міста, або звернути увагу глядачів на курйозні історії та ситуації, що відбуваються в тому чи іншому місті. 

Нижче можна подивитись весь сюжет про Вінницю:


Читайте також:

Вінницькі медики долучились до всесвітнього флешмобу. Подивіться, як це прекрасно виглядає

У Вінниці запустили прокат електросамокатів. Ми протестували, як він працює

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up