«Великий бокс»: Берінчик та Кроуфорд проведуть захист титулів (Прес-служба «Інтер»)

«Великий бокс»: Берінчик та Кроуфорд проведуть захист титулів (Прес-служба «Інтер»)

Цими вихідними телеканал «Інтер» порадує любителів боксу трансляцією двох гучних поєдинків, в яких українець Денис Беринчик і американець Теренс Кроуфорд захищатимуть свої чемпіонські титули.

У суботу, 20 квітня, о 22:30 на глядачів чекає пряме включення з виїзної студії «Великого боксу», що працює в київському Палаці спорту. На рингу зустрінуться наш співвітчизник Денис Беринчик і японець Ніхіто Аракава. На кону зустрічі — титул Інтернаціонального чемпіона за версією WBO в легкій вазі, яким володіє українець. Це перший захист Денисом Берінчиком свого титулу. Перемога в поєдинку проти Аракава зможе наблизити українського боксера до бою за звання чемпіона світу.

Титул International WBO Денис Беринчик отримав в грудні минулого року, здобувши перемогу технічним нокаутом над філіппінцем Росекі Кристобалем. Це зміцнило позиції Дениса в рейтингу WBO, піднявши його на 11 місце. Зараз в його активі — 10 поєдинків на профі-рингу, що закінчилися перемогою, 7 з них — нокаутом.

Суперник Берінчика — Ніхіто Аракава — досвідчений боксер. На його рахунку 40 боїв на профі-рингу, 32 перемоги, з яких 18 — нокаутом, 6 поразок і 2 нічиї. Зараз він знаходиться на сьомому місці в рейтингу WBO. 20 квітня японець обіцяє показати справжній бокс: «Я серйозно налаштований на перемогу! Будьте готові до шаленої бійки! Це буде найскладніший бій у кар’єрі Берінчика». Аракава впевнений, що з таким небезпечним суперником, як він, українському боксеру ще не доводилося зустрічатися.

Відео дня

«У Берінчика дійсно дуже гідна опозиція, — вважає керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. — Сам українець теж згоден з цим і прогнозує 12-раундовий бій. Денис йде своїм шляхом: він в рейтингу WBO і впевнено підкорює вагову категорію Василя Ломаченка. Дивовижна ситуація може виникнути, коли Беринчик добереться до чемпіона».

Доповненням до головної події вечора боксу стане восьмираундовий поєдинок висхідної зірки українського боксу Дмитра Митрофанова. У суботу в Палаці спорту він вийде на ринг проти іспанця Хорхе Вальєхо.

Пряму трансляцію двох поєдинків українські вболівальники побачать 20 квітня в 22:30 на «Інтері». Крім того, в Палаці спорту буде організована виїзна студія «Великого боксу», гостями якої стануть спортивні експерти та відомі боксери, серед яких — чемпіон світу за версією WBC Олександр Гвоздик.

А в неділю, 21 квітня, о 05:30 в програмі «Великий бокс» на «Інтері» відбудеться трансляція з США поєдинку між чемпіоном світу за версією WBO в напівсередній вазі американцем Теренсом Кроуфордом і британцем Аміром Ханом. Сам бій пройде на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку.Титул чемпіона світу за версією WBO Кроуфорд завоював в червні 2018, хоча до цього був абсолютним чемпіоном у іншій ваговій категорії — в першій напівсередній вазі. Дебютний захист пояса американець провів у жовтні минулого року в поєдинку з Хосе Бенавідес. У майбутньому поєдинку Теренс Кроуфорд обіцяє знищити суперника. Так що екс-чемпіону світу за версіями WBA і IBF Аміру Хану доведеться нелегко.

«Кроуфорда я називаю «перший після бога», маючи на увазі, що в рейтингу P4Р він займає другу позицію після українського чемпіона Василя Ломаченка, — каже Роман Кадемін. — Теренс ніколи не програвав, і у нього великий відсоток перемог нокаутом. Якщо підсумувати, він справжня зірка світового боксу. Проти Кроуфорда в цей вечір вийде в ринг колишній чемпіон світу Амір Хан. Але чи витримає він натиск нинішнього чемпіона? Дізнаємося вже в неділю, 21 квітня, о 05:30 в програмі «Великий бокс» на «Інтері».

Крім того, 21 квітня, перед поєдинком Кроуфорд — Хан телеканал «Інтер» покаже трансляцію бою американця Теофімо Лопеса, добре відомого українським уболівальникам завдяки своєму бажанню битися з нашим чемпіоном Василем Ломаченко. Його суперником стане фінський боксер Едіс Татли.

Не пропустіть гучні поєдинки за чемпіонські титули — в ці вихідні в програмі «Великий бокс» на телеканалі «Інтер».

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up