ТОП-10 музичних кліпів, які вінницькі виконавці випустили у минулому році

ТОП-10 музичних кліпів, які вінницькі виконавці випустили у минулому році
  • Ми зібрали добірку із десяти пісень, так би мовити, made in Vinnytsia. Головним критерієм, яким ми керувалися, була дата виходу. Тобто минулий 2017 рік.

У нашому переліку п’ять гуртів та виконавців, які тішили публіку своїми новинками у минулому році. Зокрема, Pianoбой, Оля Полякова, «ТІК», акустичний гурт Jazzforacat та романтичний колектив «Женя і Катя».

Відео вийшли різноплановими. Від ніжних історій про коханих і близьких, до трешових відривів на вечірках та дивних фрагментів, які не можна зрозуміти з першого разу.

Pianoбой – «Лучшее, что есть»

«Нічого не хочу говорити про цю пісню – вона сама за себе все сказала. Хочу тільки, щоб мої найвірніші і чуйні слухачі знали, що ця робота – для них. Для самих глибоких і трушних фанів, з якими я на одній хвилі у цьому життєвому штормі», – розповів одному із видань лідер гурту Дмитро Шуров.

Pianoбой – «На вершині»

Це пісня про людей, які падають, розбивають коліна, але завдяки своїм близьким й заради них, підводяться та йдуть далі.

Pianoбой – «Полуничне небо»

Коли світ побачив цю роботу, Шуров пояснив, що вона про жінку, яка є ключем до кращого нього. Адже всередині кожного з нас живе безмежне кохання, але, щоб його звільнити, потрібен ключ – інша людина, з якою можна створити новий спільний всесвіт, набагато могутніший за все, на що ми здатні порізно.

Оля Полякова – «Номер один»

За сюжетом, Полякова розповідає психологу історію про те, як вона шукала ідеального чоловіка. У основній частині ролика співачка представляє своє шоу. «З Поляковою поведешься – блондинкою станеш. У нашій шестихвилинній історії я зцілюю від неврозу ідеальних чоловіків», – прокоментувала свою прем’єру співачка.



Оля Полякова – «Бывший»

У кліпі розглянуто не те, щоб любовний трикутник, там  восьми- і навіть дванадцятикутник. Адже у жінок завжди є подружки, які обов’язково виступають проти стосунків, і ця історія не виключення…



ТІК – «АЛЬО-НА!»

За сюжетом кліпу, після гучної вечірки, гламурна дівчина на ім’я Альона не може вчасно прокинутися на роботу і спізнюється на нараду. Їй постійно телефонує коханий, але додзвонитися не може. Тим часом керівництво героїні вже дивиться по інтернету її запальні танці на вечірці.



ТІК – «Емочка»

І нехай зараз зима, але варто відзначити емоційний літній настрій кліпу «Емочка», Його безбашенність, яка властива літнім ночам і танцювальні ритми, які не дають всидіти на місці.

Jazzforacat feat. Валерій Харчишин – «Горизонт»

Вінничанин Сергій Асафатов, який є вокалістом рок-гурту Martovi Orchestra, восени презентував відео роботу свого акустичного проекту Jazzforacat. І не з ким-небудь, а з фронтменом «Другої Ріки» Валерієм Харчишиним.

«Це зовсім не супер-крутий дорогий кліп, це скоріше домашнє, але дуже атмосферне відео. У ньому ми закликаємо вас стати особливим кольором життєвої палітри, віднайти гармонію з природою», – розповів одному з видань Асафатов.



Jazzforacat – «МИ Є!»

Учасники «Jazzforacat описують свій гурт, як музику, яка спонукає почути свою душу. Для них він став стенограмою емоцій, почуттів і настроїв, ритмів та життя. Магічною сумішшю, що здатна проходити через свідомість людей. Мовою втіленою у прекрасні звуки. Лірикою, що стосується кожного, і закохує з перших акордів. Чи дійсно воно так, можна перевірити переглянувши відео.

Женя і Катя – «Літаки»

«Ми хотіли зняти дуже ніжний і зворушливий кліп. І думаємо у нас це вийшло. Літаки – це всі наші пісні, які несуть нас разом із музикою від дитинства до старості. Нам би хотілося, щоб після перегляду люди задумалися про все світле і щире, що є в житті і щоб усмішка залишалась у них на обличчях протягом усього дня», – раніше розповіли нашому виданню виконавці.


 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Daily

    У Бронюка є талант а все інше техніка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up