Ресторація «Нова провінція»: сучасна українська кухня та затишок на десятому поверсі (Новини компаній)

Ресторація «Нова провінція»: сучасна українська кухня та затишок на десятому поверсі (Новини компаній)

Від традиційного борщу до устриць під калиновим соусом, від затишних бізнес-ланчів до запальних танців з діджеєм і романтичних вечорів на висоті — розповідаємо про ресторацію сучасної української кухні з елементами подільської «Нова провінція».

«Нова провінція» — це затишний ресторан у одному з найкрасивіших місць Вінниці, де гармонійно поєдналися старі традиції у новому форматі. Це перший у місті ресторан, який спеціалізується саме на відродженні старовинних рецептів Подільського краю. Саме тут можна поїсти сучасної української кухні, в якій традиційні страви, наповнені новими смаками.

Одна з особливостей закладу, яка створює особливу атмосферу, — відкрита тераса на даху з виглядом на пішохідну алею проспекту Космонавтів. Якщо ж ви завітаєте у «Нову провінцію» у холодну пору року, то помилуватися містом можна через великі панорамні вікна. Тут можна провести ділову зустріч чи побачення, святкувати важливі події чи просто посидіти у приємній атмосфері з сім’єю. Попри це все, цінова політика у закладі приємно вражає, але тепер давайте детальніше.

Відродження старовинних рецептів і якісний сервіс

Якщо до вас завітають гості, то відтепер ви знаєте, куди їх повести посмакувати подільськими стравами, приготованими за автентичними рецептами. А якщо ваші гості говорять іноземною мовою, то не хвилюйтесь, офіціанти ресторану володіють англійською.

У меню «Нової провінції» представлені вишукані закуски, перші страви, салати, основні страви, бургери, кілька різновидів вареників, авторські десерти, власна випічка та понад десяток страв подільської кухні.

Лише тут ви зможете скуштувати манзарі, лежні з домашнім сиром, вареники з судаком та кав’яром з оселедця. А на десерт — кекс ромовий із заварним кремом чи крафтове печиво. Кухарі закладу розробляли меню ресторану так, аби якнайкраще відкрити гостям смак локальної кухні. Тут готують корисну та натуральну їжу з використанням місцевого фермерського продукту. Крім того, у ресторації є оригінальна барна і винна карта.

Ресторація поєднує в собі висококласну кухню і делікатний сервіс. Останньому, до слова, приділяють особливу увагу. В ресторації всі працівники дотримуються стандартів, які підтримують сервіс на відповідному рівні. Тут виняткову увагу приділяють, не лише асортименту їжі, а й професійності персоналу, прислуховуються до потреб гостей та швидкості обслуговування. Довгі очікування на страви та не привітність персоналу — це не про «Нову провінцію». Тут вас гостинно зустрінуть, дружелюбно обслуговуватимуть та смачно нагодують. Попри це, у ресторації демократична цінова політика.

Місце комфорту та зручності

Затишні столики, зручні меблі, велика кількість живої зелені і можливість спостерігати за «космічним центром» Вінниці роблять ресторан ідеальним місцем для відпочинку і не тільки. Ресторація розташовується на 10-ому поверсі скляної офісної будівлі «Діамант». Основний зал може розмістити до 85-ти гостей. Комфортно влаштуватися за столиками ви зможете і вдвох, і у великій компанії.

Хочете поринути в атмосферу релаксу? Інтер’єр у закладі налаштовує на відпочинок від буденності та метушні міста. У «Новій провінції» ви не побачите дорогих меблів та пафосу, у дизайні тут переважають натуральні відтінки. У закладі багато зелені, що створює відчуття свіжості, а всі меблі — з натурального дерева. Для ще більшого відчуття вашого релаксу в залі м’яке освітлення, яке допоможе розслабитись після важкого дня. На фоні ви зможете послухати здебільшого сучасну музику українських виконавців. А ввечері п'ятниці та на вихідних у ресторації, крім лаунж-музики, грає ді-джей.

Зручно у закладі буде й найменшим гостям, адже «Нова провінція» дружній до дітей ресторан. Тут є дитяча кімната, в якій малечу розважають, проводячи майстер-класи та граючись, аніматори. Поки діти розважаються, ви можете спокійно провести час зі своєю другою половинкою, смакуючи смачну страву, не турбуючись за них. Як показує досвід, малеча залюбки залишається у дитячій кімнаті, в якій, до слова, є можливість їх і погодувати. Якщо ж ваші діти вже підлітки і їм нудно сидіти з вами весь вечір за столом, то вони можуть пограти у відеоігри в окремій зоні. Послуги дитячої кімнати безкоштовні, за виключенням деяких майстер-класів або продовження роботи кімнати після 22.00 години.

Любителям відпочинку на свіжому повітрі ресторан пропонує, вище згадану, велику терасу з неабияким виглядом на місто. Відпочиваючи у ресторані, ми зможете спостерігати за життям одного з найулюбленіших місць вінничан — проспектом Космонавтів та його окрасою, пішохідним фонтаном.

Особливі свята у «Новій провінції»

Якщо ж ви плануєте відсвяткувати важливу подію, будь-то, весілля, день народження, хрестини чи корпоратив — все це можна зробити у «Новій провінції». Для цього у ресторації є дві зали для проведення закритих заходів: невелика — до 30 людей та великий зал, де можуть зручно влаштуватись до 85-ти гостей. Звісно, для веселого та запального свята у ресторані є місце для музикантів, танцполу і ді-джейський пульт.

У день народження, до речі, ресторація для своїх гостей теж готує подарунки. У закладі є «Скриня іменинника» — це велика скриня з багатьма комірками з яких «винуватець» свята наосліп може вибрати собі подарунок.

У «Новій провінції» будь-яке свято стане особливим, адже ви зможете провести вечір на висоті, насолоджуючись вишуканими стравами, авторськими коктейлями, сучасною музикою та якісним сервісом.

Тому до зустрічі у «Новій провінції» за адресою проспект Космонавтів, 30-А. За всіма новинами закладу слідкуйте у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Телефон: 068 735 7575.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up