Красуні обрані: 16 дівчат, які будуть боротися за корону «Міс Вінниця-2017» (ФОТО та ВІДЕО)

Красуні обрані: 16 дівчат, які будуть боротися за корону «Міс Вінниця-2017» (ФОТО та ВІДЕО)
  • У міському Палаці мистецтв «Зоря» пройшов відбірковий кастинг конкурсу краси
  • За можливість взяти участь у конкурсі боролися 72 вінничанки

 

Як і очікувалося, на кастингу «Міс Вінниця» зібралася велика кількість охочих позмагатися за звання найкрасивішої дівчини міста. Всього на участь у «Міс Вінниця-2017» претендували 72 дівчини віком від 15 до 25 років. Але місць тільки 16, тому учасницям довелося показати все, на що вони були здатні.

Програма вечора складалася з двох дефіле: перше ознайомлювальне, друге в купальниках. Після цього, члени журі, яких також було 16 (хореографи, спонсори, представники ЗМІ), визначили імена тих, хто у наступні півтора місяця буде посилено готуватися до самого конкурсу. Тобто визначили переможниць. Сам конкурс пройде 5 березня.

Не можна не відзначити, що деякі учасниці не відповідали вимогам кастингу: параметри, зріст, зовнішність. Також, серед дівчат можна було помітити вихованок місцевих модельних шкіл, учасниць Vinnitsa Fashion Days та переможниць інших конкурсів краси.
 

Відео дня

Перший вихід

Previous Next

Другий вихід

Previous Next

Переможниці кастингу

Previous Next

 


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    На вкус и на цвет все фломастеры разные. Глупо считать что мнение 10 членов жюри совпадает с мнением остальных мужчин о красоте.  И уж тем более что участие в конкурсе даст реализоваться в модельном бизнесе. И не моя вина что такие конкурсы сами создали себе определенную славу.
  • Anonymous

    Українці завжди різнились щирістью та доброзичливістью.

    Переглянувши коментарі впевнився що  ці риси  у нас передаються з генами , нас оточують "тонкі спеціалісти" жіночої краси, які небайдужі до бажання молоді стати на шлях модельного бізнесу.

    Більшість конкурсанток приємні, молоді дівчата. Можливо до фото та відео є питання але це відбіковй тур, у людей можливо є зайві амбіції.

    Можливо комусь не вистачило віночків, та вишиванок, запасіться терпінням, до вас прислухаються. У деяких читачів почались кошмари, це мабуть погано, але наш премьєр запевнив що ліки подешевіють і з лікуванням питань не буде. "Тіло синього кольору "- я розумію що пані Valeria Fomina тільки з Парижу і проведені там неділі на показах високої моди дозволяють їй зробити сутьєві зауваження конкурсанткам. Пані Valeria , викладіть хоча б з 10 Ваших фото, щоб дівчата бачили ідеал та знали до кого звернутись з порадами. Конкурсантки будуть Вам вдячні.

    Кастинг - та Вудман. Так людина цікавиться відео, напевне є спеціалістом у цій сфері.  Ваші "напрацювання" у таких конкурсах допоможуть дівчатам подорослішати. Згадався анекдот про Вовочку та твір. "Моя любимая передача". Папа ,зек,помог сыну написать .  И....... Учительница проверила и попросила передать папе, что передачи можно не только получать но и смотреть. Переглядаючи фото є можливість не тільки заздрити, а і підримати дівчат.

    Шановні дівчата  конкурсантки - про Вас пишуть і це вже добре. Якщо б про крнкурс не писали, Вас не бачили , не коментували то був би жах.  А так з Вами усе нормально. Якщо було б жахливо ніхто б нічого непомітив і не писав.

    Кому Ваша краса не до вподоби є альтернатива 450 депутатів які ми обрали за ідеал.

    Anonymous reply Anonymous

    У меня такое чувство что вы или член жюри или спонсор одной из участниц. Даже как я знаете кто такой Вудман).

    Anonymous reply Anonymous

    Шановний Anonymous, питання не у тому хто такий Вудман?

    Хто не знає на те Вікіпедія.



    "П'єр Ву́дман (фр. Pierre Woodman; нар. 29 квітня 1963, Овернь, Франція) — відомий французький порнорежисер та фотограф. Він створив 60 порнофільмів, більше тисячі хардкор-сцен, більше півтори тисячі фотосетів та більше семи тисяч кастингів"



    А саме у слові кастинг.

    "Ка́стинг (от англ. Casting), (по-русски прослушивание и пробы, кинопробы) — выбор среди претендентов человека, в наибольшей мере соответствующего творческому замыслу."



    Я не є а не спонсором, а не членом журі. З жодною дівчиною особисто не знайомий. У переважної більшісті для  дівчат  слово кастинг - це можливість реалізувати себе як модель ,а не знайти місце у порнобізнесі.

    Так, можливо є питання до фото та відео, але за словами Михайла Курдюкова кастинг відбірковий.  Давайте зачекаємо на 5 березня.  У Вінниці є що критикувати, можливо не має  промисловості, можливо влада не завжди чує нас, але дівчата у нас гарні . Бачити у кожній потенціальну порномодель , на мою думку це збочення.

    Прокоповна Проня reply Anonymous

    Тпкие комментарии потому, что на фоне полного геноцида населения все это - пир во время чумы.
  • Valeria Fomina

    А чого в дівчат тіло синього кольору ,невже кастинг був на вулиці ?Боже я незнаю що сказати ...це просто жаххххх

    азарів мікола яновіч reply Valeria Fomina

    ВОНИ ТАМ ВСЕ ПОЗАСТУЖУЮТЬ І НИРКИ І СІЧОВИЙ МІХУР ТА ІНШІ ОРГАНИ.СИДІЛИ Б ДОМА ЗДОРОВІШІ БУЛИ.ЛІКУВАННЯ НИНІ ДУЖЕ ДОРОГЕ.

    Anonymous reply Valeria Fomina

    Валерия,кто дал больше денег тот и будет участвовать в конкурсе. А синего цвета или белого цвета ноги, это уже другая тема для разговора. Может организаторы считают белые и синие ноги эталоном сексуальности))))))))
  • Просто Царь

    какой кошмар,долго ржал с красавиц)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up