«Замінував» відділ поліції по Пирогова: у Вінниці затримали мінера-розважальника

«Замінував» відділ поліції по Пирогова: у Вінниці затримали мінера-розважальника

Вчора, 5 січня 2020 року, вінничанин повідомив про те, що хоче замінувати відділ поліції по вулиці Пирогова.

Близько 18.40 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від невідомого про те, що він має намір замінувати приміщення Вінницького відділу поліції.

— Вибухотехніки та кінологи обстежили приміщення відділу поліції та прилеглу територію. Небезпечних предметів вони не виявили, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

 Вже невдовзі особу «мінера» встановили.

Відео дня

— 45-річний вінничанин розповів, що він повідомив про замінування заради розваги, — зазначають правоохоронці.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та поміщенй до ізолятора тимчасового тримання.  

За фактом неправдивого повідомлення про замінування слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі. Проводиться розслідування.

Нагадаємо, 28 листопада 2019 року, у Вінниці затримали правопорушника, який повідомив про замінування одного з супермаркетів. Це був дідусь, який купив у магазині зіпсовані продукти. 

— Чоловік розповів, що напередодні він придбав у магазині продукти, після споживання яких у його онуків погіршився стан здоров’я. Турботливий дідусь вирішив, що псування продуктів сталось через недотримання встановлених правил зберігання продуктів персоналом закладу, і він зателефонував до поліції. Правопорушник пояснив, що під час свого повідомлення не мав на увазі справжній вибух, а вибух власних емоцій, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За фактом неправдивого повідомлення про замінування слідчим відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ч. ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

За правопорушення правопорушнику загрожує до 6 років ув’язнення.

А що б зробили Ви, опинившись у такій ситуації? Відповідь пишіть у коментарях.

Дивіться сюжет журналістів "UA. Вінниця" про серію мінувань:

Читайте також:

Через повідомлення про замінування евакуювали понад 5 тисяч вінничан
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Таня Пустовіт

    Я розумію що то чіїсь діти і батьки ,но мєнти-всі гниди
  • Lebid Nikola

    Ніхера йому не світить !!!
    Злочину ніякого він не вчиняв а лише повідомив що має намір !!!
  • Задира Храброе

    Банда крышовников лутше взорвал сраный участок
  • Задира Храброе

    Да и там пид.... Крышует мент сраный бомжов забыл его фамилию гамнюка сраного
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up