Садочки, лікарні та торгові центри: у Вінниці чергова хвиля «замінувань»

Садочки,  лікарні та торгові центри: у Вінниці чергова хвиля «замінувань»
фото:Олександр Кутовий

У Вінниці перевіряють ряд будинків, які за повідомленням замінували. Про це повідомила у Facebook речниця ГУНП у Вінницькій області Анна Олійник.

— До поліції надійшла інформація про замінування ряду будинків, дитячих садочків, лікарень, торгівельних центрів у м. Вінниці. За вказаними в повідомленні адресами направляються слідчо-оперативні групи, поліцейські вибухотехнічної служби, кінологи. Об'єкти будуть обстежені, проводитиметься евакуація. Просимо з розумінням поставитись до тимчасових незручностей. Всі заходи - заради безпеки людей, — йдеться у повідомленні.

Про результати перевірок ми повідомимо згодом.

Відео дня

Опитування

Як ви сприймаєте такі повідомлення?

Нагадаємо, сьогодні поліція уже перевіряла залізничний вокзал. Про його замінування повідомили електронним листом. Повідомлення було хибним.

Читайте також:

Хибне замінування: із залізничного вокзалу евакуювали 400 людей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Оля

    жах жах
  • 123456

    А де школи?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:44 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:27 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up