Вінничанка віддала сім тисяч доларів, щоб «відмазати сина від тюрми»

Вінничанка віддала сім тисяч доларів, щоб «відмазати сина від тюрми»
  • До поліції звернулась за допомогою 56-річна вінничанка. Вона віддала сім тисяч доларів шахраю.

Жінка  повідомила, що невідомий чоловік подзвонив їй серед ночі по телефону та, назвавшись поліцейським, розповів, що  її син вчинив ДТП. Щоб залагодити цю проблему, йому  необхідно було заплатити.

Вінничанка віддала сім тисяч доларів зловмиснику і тільки згодом зрозуміла, що її ошукали.

— Оперативники встановили особу підозрюваного та вже наступного дня працівники кримінальної поліції Вишенського відділення поліції  затримали зловмисника. Ним виявився 41-річний приїжджий з Черкаської області. Чоловік раніше судимий за вчинення крадіжки та грабежу, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

За словами начальника Вишенського відділення поліції Володимира Поліщука, затриманому оголосили про підозру у вчиненні злочину , передбаченого частиною 2 статті190 КК України. За шахрайство може загрожувати до трьох років позбавлення волі. 

Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.  Слідством подано клопотання до суду про взяття підозрюваного під варту на період досудового розслідування.

— Шановні громадяни, будьте обережні, у разі подібних дзвінків від невідомих осіб, негайно звертайтеся в поліцію за номером 102, — зазначають у поліції.

Читайте також:


Нанюхався до «чортиків»: у Вінниці зловили водія маршрутки під кайфом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • NY

    Не даром говорят без лоха и жизнь плоха. Но в 56 лет не соображать это вообще... я понимаю если было 80-90 лет, тогда такой вариант хоть допустимый и то не всегда.
  • Михаил

    какая нация такое и мышление (а нация продажная!!!)

    Hitriy Lys reply Михаил

    Это не о русских написали же, не тупи
  • Юрий Бондарук

    ( такий от рівень довіри до поліціянтів: "давай бабло і фсьо порішаємо"( така поліція, такі прокурори, такі суди....
  • Олександр Шевченко

    Не удивлюсь если сын спокойно спал в соседней комнате

    Влад reply Олександр Шевченко

    Зато на выборы потом в первых рядах, как говорится.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up