Викрили хабарника у «Вінницяобленерго». Він взяв шість з половиною тисяч гривень

Викрили хабарника у «Вінницяобленерго». Він взяв шість з половиною тисяч гривень
  • Посадовець вимагав та отримав хабар за підключення приватного будинку до мережі електроенергії. Взяли його правоохоронці «на гарячому» в службовому кабінеті.

Викрили на хабарі директора структурного підрозділу АТ «Вінницяобленерго» сьогодні, 27 січня.

— Досудовим слідством встановлено, що посадовець отримав 6 тисяч 500 гривень неправомірної вигоди, яку вимагав у місцевого жителя за погодження заяви про підключення до трьохфазної електромережі приватного будинку, — кажуть у прес-службі прокуратури області. — Посадовця затримано в порядку статті 208 КПК України.

У прокуратурі додають, що проводяться слідчі дії. Хабарник затриманий. Його планують взяти під варту. 

Відео дня

Також правоохоронці проводять ряд оглядів та обшуків, допитують заявника та свідків.

У поліції Вінницької області зазначають, що хабар вимагали у мешканця Бершадського району за підключення його приватного помешкання до електромережі. 

— Передача коштів відбулась в службовому кабінеті, де  посадовець проводив особистий прийом громадян. Злочинні дії зловмисника задокументовано в межах відкритого кримінального провадження за частиною 4 статті 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Службовця  затримано в процесуальному порядку. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу, — кажуть у відділі комунікацій поліції вінницької області. — Такий злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

Буде складна погода. До України йде циклон зі снігопадами та дощами

У Вінниці викрили нарколабораторію, де робили амфетамін та фасували марихуану

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (44)
  • Николай Бабенко

    Ви хочете сказати, тепер  будемо жити добре, УРА.
  • Артур Бережанский

    НЕГАЙНО-!!!...-ГАЗ--ПО 70--КОП--КУБ...............ЕЛЕКТРИКА---ПО 59--КОП..ЗА КІЛОВАТ..............ВОДА 15--КОП--ЗА КУБ...........ВОЗДУХ ( КИЇВСТАР --ДОМАШНІЙ ТЕЛ )---ПО 3--КОП ЗА МИН..--ЦЕ ПОКИ ЩО--ДАЛІ ЖИТТЯ ПІДКАЖЕ....РОЗВОД ПО УКРАЇНСКІ--НЕМА ЗНИЖЕННЯ ЦІН---НА КОМУНАЛКУ---КРІМ ТОГО ЩО ПІДНЯЛИ.ЦЕ І Є ГЕНОЦИД--ВИЖИВАННЯ.ПОДОРОЖАННЯ НА ВСЕ--ЩО ТІЛЬКИ МОЖЛИВО ЗДЕРТИ З УКРАЇНЦІВ....МОЖЕ ДОСИТЬ НАМ ТЕРПІТИ--31--РІК ДО СЬОГОДНІШНЬОГО ДНЯ---СЛУХАТИ КАЗКИ--БАЙКИ--БРЕХНЮ.--ВІД НИХ ПОДІБНОГО......ОЛІГАРХАМ --ЗЛОДІЯМ І МАРІОНЕТКАМ І ПРОДАЖНИМ ШКУРАМ--25%--75%--НАЧХАТЬ НА НАС ПРОСТИХ УКРАЇНЦІВ--ЯК МИ ЖИВЕМО---.ГОЛОВНЕ ЩОБ ЇМ БУЛО ДОБРЕ---ТИМ САМИМ--СКОЮЮТЬ ЗЛОЧИНИ---ПРОТИ УКРАЇНИ--ПРОТИ УКРАЇНЦІВ......ВИСНОВОК ОДИН---25%--75%--ПРОСТИХ ГРОМАДЯН--ОБЄДНАТИСЯ----ПРОТИ ЗЛОДІЇВ--МАРІОНЕТОК І ПРОДАЖНИХ ШКУР---І ВИГАНЯТИ ГЕТЬ З УКРАЇНИ ЗА ОДНО ВСЕ ВІДІБРАТИ У НИХ ВСЕ НАКРАДЕНЕ---БОЯТИСЬ НЕ ПОТРІБНО....ТІЛЬКИ ТАК МИ ЗДОБУДЕМО ПЕРЕМОГУ В УКРАЇНІ......ПРИМІТКА---ТОЙ ХТО БУДЕ СМІЯТИСЬ І ОБУРЮВАТИСЯ--ТОГО БУДЕМО ВВАЖАТИ--ЗЛОДІЄМ--МАРІОНЕТКАМИ--ПРОДАЖНИМИ ШКУРАМИ.БУДЬ ЛАСКА ПЕРЕДАЙТЕ ПО ГРУПАМ---НЕ БУДЬТЕ В СТОРОНІ .примітка---.А тепер до уваги--В Україні більше 200--копалин-З одного копалина---70000---350000--куб газа та нафти за сутки--видобувают..Собівартіст газу---69--коп..ринкова ціна--1.13--коп......ринкова ціна електрики--59--коп....ринкова --так далі....арифметика ---порахуйте..Інформіроване від різних людей -- які працюють в тій сфері..Імена не називаю із-за-їхньої безпеки.Я не думаю а на 100%--знаю---не знав би не писав би..Людям можут показувати документи на ціни фіктивні--брехливі--а справжні документи лежать в їхніх сейфах--засекречено.Ви можливо не знаєте --а не мішало би щоб ви знали.
  • Людмила Михайлишена

    В мене сусід має руку в районі, два роки за світло не платив і геть штрафу не дали. Все нормально. Нам платіжки щомісяця,а йому ніколи не було.
  • Григорій Асаулюк

    Монополіст одним словом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up