Вбивці вінницького таксиста дали 13 років тюрми

Вбивці вінницького таксиста дали 13 років тюрми
27 березня 2014 року 30-річний мешканець села Велика Бушинка Немирівського району під своїм будинком вбив таксиста. Йому винесли вирок – 13 років за гратами.

Справу розглядав Тростянецький районний суд.

Вінницький таксист привіз пасажира з Вінниці в село. Але клієнт, замість того, щоб розрахуватися із 47-річним водієм, зарізав його.

- Підозрюваний пішов у будинок за грошима, а повернувся з ножем, - розказують у відділі зв’язків з громадськістю обласної поліції.

Відео дня

Згідно судмедекспертизи, водій таксі помер миттєво внаслідок проникаючого ножового поранення у серце.

Пасажир не тікав. Хотів відбрехатися. Що убивця саме він, розібралися згодом. А спочатку поранений пасажир розказував геть іншу історію. Щоб заплутати слідство, вбивця порізав ножем і себе. А оперативникам та сусідам розказав, що під ворітьми біля його будинку на нього і на водія таксі напали бандити.

Нібито якісь двоє нападників убили таксиста, а його поранили і втекли. Та докази, зібрані під час огляду місця події, говорили, що все було інакше.

Тростянецький районний суд визнав 30-річного підсудного винним у вбивстві таксиста та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі стоком на 13 років з конфіскацією майна.

А як вінницькі таксисти ледь не вчинили самосуд вбивці 28-річного Віталія Коваля, водія служи таксі “Форсаж”,  дивіться у відео:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Таким нелюдам взагалі не місце на землі. А що там чути з приводу вбивць Віталія Коваля, уже винесли їм вирок.
  • Анонім

    волі стоком
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
07:40 Вакансії в Green cool, Грош та 93 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:17 До Небесного легіону приєднався солдат Віктор Ваврух з Бару 20:40 Танцівниці «Golden age 60+» вибороли перше місце на Відкритому Чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 20:05 Вінницький ліцей №27 провів найбільше ярмарків та зібрав рекордну суму для ЗСУ play_circle_filled photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 19:29 П'яний водій на Audi насмерть збив велосипедиста у Лаврівці 18:57 Переоформлення авто онлайн: чи справді можна це зробити за 15 хвилин та які є нюанси? 18:21 Військовозобов'язані розпочали оновлювати дані у ЦНАПах Вінницької громади 18:04 Рашисти шукають «козячі» стежки. Саперам потрібен монокуляр нічного бачення play_circle_filled 17:38 Всі п’ять команд «Вінницьких вовків» здобули золото на чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 17:17 «Сімейний бізнес» на амфетаміні: на Вінниччині ліквідували наркосиндикат з трьома лабораторіями play_circle_filled photo_camera 16:21 Суд призначив покарання учневі, який підпалив кабінет директора школи 15:25 Шукаєте, де придбати якісні напівфабрикати? Підібрали кращих виробників для вас (партнерський проєкт) 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up