У Вінниці вбили валютника.Тіло знайшли в під’їзді його будинку

У Вінниці вбили валютника.Тіло знайшли в під’їзді його будинку
У Вінниці на вулиці Космонавтів вбили чоловіка. Кажуть, він займався валютними операціями.

Сьогодні, 14 лютого, близько 17.00 на вулиці Космонавтів, 43, було знайдено тіло чоловіка приблизно 40 років. Квартира загиблого знаходиться на першому поверсі, його дружина розмовляла з правоохоронцями із вікна. Вона постійно плакала та відповідала на питання міліціонерів.
{photo_gallery id=3322|}
- Вітя хороший чоловік був. Я б ніколи не подумала, що таке може статись, - говорила сусідка. - Він і роботящий, і добрий тато. Це така біда.

На місце події приїхало понад 20 правоохоронців. Вони з собаками ходили навколишніми вулицями та шукали слід убивці. Розпитували людей у сусідніх будинках, чи не бачив ніхто, що саме сталось. В телефонних розмовах давали накази шукати всю інформацію про сьогоднішнє місцезнаходження загиблого до вбивства.

- Вхід у під’їзд на кодовому замку, який вже давно не працює, тому потрапити в будинок вбивці було без проблем, - розповіли мешканці будинку.
{photo_gallery id=3323|}
В під’їзді та при вході залишились сліди крові. Експерти знімали сліди відбитків пальців на дверях та відбитки слідів взуття.

Відео дня
> Правоохоронці коментарів не дають. Між собою вони говорили, що він скоріш за все повертався з роботи і мав при собі сумку з грошима. На місці події сумки не було.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    Напсколько близко ты знал этого человека ? Позволь подарить тебе "Сникерс"
  • Anonymous

    Хрень собачья, таких баек много по всей Украине. А то, что кто-то повёлся на чужой развод - проблема лохов.
  • Anonymous

    ну не всім же насолоджуватись як ти
  • Anonymous

    в Калиновке янукович младший проезжал и заехал в одно кофе так ему оно настолько понравилось что он захотел себе забрать кафе придорожное , так хозяину поставил ультиматум либо тот собирает миллион гривен за 4-6 часов или тот забирает себе кафе , владелец собрал суму денег за 6 часов . думайте ребята думайте ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up