У Вінниці родичі загиблих у аварії жінок просять більше мільйона відшкодування

У Вінниці родичі загиблих у аварії жінок просять більше мільйона відшкодування
Досудове слідство встановило, що Олег Сеcтренський спричинив аварію на перехресті вулиць Келецька та 40-річчя, що сталась у Вінниці першого травня.

Учора, 26 жовтня, прокурор оголосив обвинувальний висновок 27-річному Олегу Сеcтренському. Досудове слідство встановило, він спричинив аварію на перехресті вулиць Келецька та 40-річчя першого травня, у якій загинули дві вінничанки. Алла Шелест, що була за кермом «КІА», та пішохід Алла Пацалюк.
У висновку прокуратури звучало, що водій автомобіля «Мерседес ML-320» був у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, перевищив швидкість і спричинив дорожньо-транспортну пригоду. Свідки ще будуть розповідати побачене ними. Нагадаємо, що родичі Олега Сестренського відмовилися коментувати будь-що, тому що не довіряють пресі. Не захотіла нічого говорити і мати Олега, визнана цивільним співвідповідачем по справі свого сина (мінівен оформлений на неї).
Родичі підсудного тільки й кажуть журналістами: «Зараз пишете неправду, а правду почуєте у залі суду». На попередньому слуханні мати підсудного вже відповідала на питання про відшкодування потерпілим. Сказала, що вони дуже багато хочуть, а вона гроші не друкує.
Тепер відомо, скільки хочуть потерпілі. До початку судового слідства представники інтересів сімей двох загиблих Алл надали судді цивільні позови. Якщо мати, сестри та чоловік з дітьми Алли-пішохода ходять на слухання, то родичів Алли-водія, на засіданнях суду немає. Їхні інтереси представляє адвокат. Він пояснив: син на навчанні, чоловік у від’їзді.
Представник сторони Шелест у цивільному позові аргументував, чому, крім підсудного, відшкодовувати втрату родині має також мати Олега та страхова компанія. А чоловік, син та мати загиблої у аварії жінки просять у суду стягнути з цивільних відповідачів усього 380 тисяч гривень морального та більше 220 тисяч гривень матеріального відшкодування.
Родина Алли Пацалюк подала чотири цивільні позови. Мати – про 17 тисяч матеріального відшкодування та 150 морального. Чоловік Олег Пацалюк подав два позови – у своїх інтересах та в інтересах неповнолітніх синів. По 100 тисяч гривень за моральну втрату кожному з трьох. Стільки ж просить сплатити старший син загиблої жінки-пішохода. На всю родину – 550 гривень моральних збитків.
У позовах звучало: потерпілі розуміють, що грішми втрати не повернеш. Були пояснення про тяжкі моральні страждання, безсонні ночі і дорослих родичів, і дітей. Нагадаємо, що аварія на Келецькій залишила сиротами чотирьох хлопців. Найменший із тих, що залишився без матері, чотирирічний.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Anonymous

    А водій "КІА" жінка також була у нетверезому стані, цікаво чому про це ніхто неговорить і не пише?
  • Anonymous

    я бы с таких уродов еще больше потребовала

    Anonymous reply Anonymous

    Ну так поделись с деньгами если ты такая умная!!!!
  • Anonymous

    Вам напиши без ошибок, так вы и читать не будете и на сайте трепаться не будет о чем. А так, хоть читаете и, найдя ошибку, чувствуете себя самыми умными и грамотными!
  • Anonymous

    Воспитывать детей надо нормально. Денег у неё видите ли нету. А то что у детей матерей нету это её мало волнует?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня Від читача 21:52 Підтримайте будь ласка петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 08:12 В завершальному матчі сезону "Нива" в гостях розгромила "Реал Фарму" 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up