У Вінниці обрали запобіжний захід чоловіку, якого підозрюють у державній зраді

У Вінниці обрали запобіжний захід чоловіку, якого підозрюють у державній зраді
  • Державна зрада — саме у цьому підозрюють жителя Донецької області. Сьогодні, 23 березня, у Вінницькому міському суді для чоловіка обрали запобіжний захід.

Чоловік, який опинився на лаві підсудних, був залучений до інформаторської мережі, яка приймає активну участь у бойових діях на боці країни-агресора та здійснює збір інформації розвідувального характеру з метою подальшого використання в інтересах проведення розвідувально-підривної діяльності проти України. Про це інформує пресслужба міського суду.

— Постійно проживаючи на території Бахмутського району Донецької області, підозрюваний систематично збирав та в подальшому передавав через мобільний додаток для обміну повідомленнями, актуальну інформацію щодо переміщення, руху та точного розташування підрозділів Збройних сил України, Служби безпеки України та інших підрозділів Сил оборони України розміщених на даному напрямку фронту, з можливістю ідентифікувати їх на місцевості, — йдеться у матеріалі клопотання. — Надалі, за допомогою мобільного додатку, підозрюваний передавав зазначену інформацію невстановленій особі з числа представників зс рф для коригування та нанесення вогневого ураження підрозділів ЗС України. 

Результат розгляду справи — суд обрав до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без визначення розміру застави. Наразі тривають слідчі дії. 

Відео дня

Сімейний лікар амбулаторії Вінницької тергромади, нагадаємо, підтримувала та вихваляла злочинні дії російських окупантів. Жінку засудили. Скільки вона отримала?

 

Читайте також:

Резонансне вбивство таксиста з Хмільника: поліція знайшла тіло чоловіка

Прикордонники викрили «горе-ухилянта», який вдруге намагався виїхати з країни

Уродженця Вінниччини звинувачують у тероризмі. Він допомагав окупантам

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Олена Тузюк

    Без суда і слідства
  • Ольга Нагорна

    Пока феміда думає , треба падлюку прив'язати до стовпа,  нехай люди очі позапльовують.
  • Галина Сладкова

    А коли буде з посадовцями міністрами, воєнкомами, які зраджують нашій країні
  • Світлана Єлісеєва

    Жах!!!!!!!

keyboard_arrow_up