Прикордонники викрили «горе-ухилянта», який вдруге намагався виїхати з країни

Прикордонники викрили «горе-ухилянта», який вдруге намагався виїхати з країни
  • Затримали чоловіка, який намагався вдруге перетнути кордон з фальшивими документами.
  • Перший раз він заплатив за підробки три тисячі доларів, другий раз — 20 тисяч гривень.

Як інформує Могилів-Подільський прикордонний загін, на кордоні з Молдовою викрили 28-річного чоловіка з підробними документами для виїзду з країни.

— 28-річний чоловік на паспортний контроль надав тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії. Провівши поглиблену перевірку документів за допомогою спеціальних приладів та  уточнення з відповідними територіальними органами, охоронці кордону встановили, що вони повністю підроблені, — зазначають прикордонники. — Як з’ясувалось згодом, це вже друга спроба покинути територію України «горе-ухилянтом». Вперше чоловік придбав документи за три тисячі доларів США та прикордонники його одразу викрили. Заплативши ще 20 тисяч гривень молодик знову вирішив перетнути державний кордон. Але удача і на цей раз відвернулась від нього.

Відомо, що перший раз ухилянт намагався виїхати з країни на кордонні з Польщею.

Відео дня

Чоловіка затримали та передали правоохоронцям. Йому доведеться понести відповідальність за статтями Кримінального кодексу, які передбачають відповідальність за підробку документів, надання неправомірної та ухилення від призову за мобілізацією.

 

Читайте також:

Уродженця Вінниччини звинувачують у тероризмі. Він допомагав окупантам

Підозрюють у тяжкому злочині. У розшук оголосили трьох чоловіків

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (156)
  • Sergio Portos

    Число погибших в результате падения вертолета под Киевом достигло 16
    Число погибших в результате падения вертолета у детского сада в городе Бровары под Киевом достигло 16 человек. Об этом в среду, 18 января, сообщили в пресс-службе Национальной полиции Украины.

    «Всего известно о 16 погибших, из них двое детей. 22 потерпевших находятся в больнице, из которых 10 детей», — говорится в сообщении в Telegram-канале ведомства.

    Ранее сообщалось об одном погибшем и пятерых пострадавших. Глава областной военной администрации Алексей Кулеба в своем Telegram-канале написал, что во время трагедии в саду находились дети и сотрудники заведения, среди них есть пострадавшие. На данный момент всех находящихся в здании сада эвакуировали.

    По предварительным данным, вертолет принадлежал Государственной службе по чрезвычайным ситуациям Украины. Украинские СМИ со ссылкой на главу Нацполиции Игоря Клименко сообщают, что в результате авиакатастрофы погибло руководство МВД, в том числе министр Денис Монастырский и его первый заместитель. Всего на борту вертолета было девять человек.

    Вертолет, упавший возле детского сада в Броварах Киевской области, загорелся еще в воздухе. После его падения был слышен взрыв и возник сильный пожар.

    На месте работают все профильные и специализированные службы. Продолжается осмотр места происшествия.
  • Тетяна Гладка

    Затримувати потрібно тих хто бере гроші, алеж вони недоторкані, а бідні молоді діти тікають бо жити хотять і це нормальне явище для людини.
  • Жанна Скавронська

    Бачила таку картину на кордоні: Наші прикордонники високі, наглі, стрункі при всій військовій амуніції... виявили у 22 р. хлопця фальшиві документи, вони не по людські з ним поводились, погрожували тюремним терміном  він був наляканий і т. д. Шкода дитину , якась дурна ситуація і не справедлива.
  • Таня Спічак

    А захищати свою рідну землю слабо??

keyboard_arrow_up