Загриміла за ґрати сімейна лікарка, яка була шанувальницею «руського міра»

Загриміла за ґрати сімейна лікарка, яка була шанувальницею «руського міра»
  • Сімейний лікар амбулаторії Вінницької тергромади підтримувала та вихваляла злочинні дії російських окупантів. Жінку засудили. Скільки вона отримала?

Лікарка на своїй сторінці у забороненій соціальній мережі поширювала антиукраїнські публікації та звеличувала воєнні злочини російських загарбників. Як інформує Управління СБ України у Вінницькій області, зібрали обґрунтовані докази вини цієї ворожої пропагандистки.

— Сімейний лікар однієї з амбулаторій Вінницької тергромади після початку повномасштабного вторгнення виявила вірність ворожій пропаганді щодо агресії російської федерації проти України, — зазначають у повідомленні СБУ. — Слідчі спецслужби задокументували проведення розвідувально-підривної діяльності на шкоду державній безпеці України з боку фігурантки кримінального провадження. 

У суді жінку визнали винною у поширенні матеріалів, у яких міститься глорифікація осіб, які здійснювали збройну агресію російської федерації проти України та призначив покарання у виді двох років позбавлення волі.

Відео дня

 

Читайте також:

Резонансне вбивство таксиста з Хмільника: поліція знайшла тіло чоловіка

Прикордонники викрили «горе-ухилянта», який вдруге намагався виїхати з країни

Уродженця Вінниччини звинувачують у тероризмі. Він допомагав окупантам

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Валентина Кононенко Кравчук

    Суддею на мило
  • Vladimir Derganov

    А для чого її було садити? Таких відразу на росію, хотять руській мір - нехай їдуть до рашки. Бо ще будемо кормити і гріти за рахунок народу.
  • Людмила Могиль

    Відсидить  і  чемодан  в  руки  і  в  рашу. Бо  прийде  і  знову  буде  будоражити  людей.
  • Читач68

    то то я  бачу  вона  мене  не  хтила  лычити козала  зачем вам шановный  лечится прочитайте молитву  оче наш ,, йобните сто  грам .и заешьте  чесноком.и бутте вы  здаровы.а оказуеця  так  ии  фсб  вчило.

keyboard_arrow_up