Резонансне вбивство таксиста з Хмільника: поліція знайшла тіло чоловіка

Резонансне вбивство таксиста з Хмільника: поліція знайшла тіло чоловіка
  • З 21 лютого на зв'язок не виходив житель Хмільника. Чоловіка оголосили у розшук. Згодом стало відомо, що пошуки припинені — чоловіка вважають мертвим, але тіла знайти не вдавалося.
  • Підозрюваних у вбивстві затримали 7 березня. Чоловіків взяли під варту.
  • 20 березня в лісосмузі неподалік від Хмільника правоохоронці відкопали тіло потерпілого та довели причетність затриманих до вбивства.

24 лютого 2023 року Ірина з Хмільника опублікувала допис у фейсбуці. Жінка шукала чоловіка, який перестав виходити на зв'язок 21 числа. Зник разом з автомобілем.

Згодом поліція Вінницької області повідомила, що чоловіка оголосили у розшук. Про це ми писали у матеріалі:

Відео дня

9 березня до редакції зателефонувала жінка, яка бачила наше повідомлення та сказала: «Чоловіка розшукали. На жаль, мертвий».

Про цей злочин говорили усі. Версій було багато. Сьогодні, 22 березня, поліція Вінницької області повідомила — поліцейські розкрили резонансне вбивство 38-річний мешканець Хмільника, який зник ще 21 лютого разом зі своїм автомобілем.

Оперативники розглядали різні версії. Серед них — вбивство. Чоловік зник після зустрічі з двома жителями Уланівської територіальної громади, які заборгували йому гроші — 40 тисяч доларів. З того часу потерпілого ніхто не бачив.

7 березня зловмисників затримали, повідомили їм про підозру в умисному вбивстві, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, та незаконному заволодінні транспортним засобом. Добу тривало судове засідання. Результат — обох підозрюваних взяли під варту без можливості внести заставу.

«Свою причетність до зникнення потерпілого 29-річний та 36-річний «боржники» категорично заперечували. Затримані надавали слідству покази, які нібито підтверджували їх алібі. Після проведення комплексу слідчих та оперативно-розшукових дій, десятків експертиз поліцейські спростували покази чоловіків та отримали докази причетності останніх до вбивства. Також правоохоронці встановили місце перебування автомобіля вбитого, — зазначають у повідомленні поліції. — 20 березня тіло потерпілого поліцейські відкопали в лісосмузі неподалік від Хмільника. За попередньою інформацією слідства, затримані спланували вбивство заздалегідь. Вони домовились з потерпілим про зустріч на своєму підприємстві, коли там не буде робітників. Зловмисники нанесли загиблому тілесні ушкодження несумісні з життям, після чого тіло вивезли за місто і закопали. Легковик потерпілого перефарбували та заховали на околиці Бердичева Житомирської області в орендованому гаражі».

Чоловікам загрожує до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Їх звинувачують в умисному вбивстві та незаконному заволодінню транспортним засобом.

 

Читайте також:

Прикордонники викрили «горе-ухилянта», який вдруге намагався виїхати з країни

Уродженця Вінниччини звинувачують у тероризмі. Він допомагав окупантам

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (88)
  • Andżelika Mienszczykowa

    🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️то на ковбасу перемололи, то вже в лісі закопали, а завтра що?Виявиться, що в річці втопили?Виріште, а потім пишіть. А ше краще, взагалі не публікуйте, нічого. Аби писати...
  • Тетяна Яцина

    40т $ у танкіста. Це лише позичених... Історія айсберг! Верхушка є, а що до чого хто знає.
  • Мар'яна Янінович

    Дивно, потерпілий таксист, а йому вбивці винні 40 тисяч доларів. Дуже якась дивна історія: звідки у таксиста такі гроші?!
  • Василь Дубінін

    А чому преса не написала як цей Барига зі своєю бандою таких же бариг вивозив боржників в ліс вбивав проценти що включив подвійний щотчик що хотів забрати їх бізнес що погрожував їхнім сім'ям ще не ясно хто виновний і чому цей Барига був не в Бахмуті  і де в простого таксиста такі шалені гроші мабуть неодного боржника вивозили в ліс а тут попала коса на камінь

    Виктория Тарасенко reply Василь Дубінін

    Василь Дубінін тому що,  він працював не один! І підприємці віддали йому борг,  перепозичивши у відомої у тому місті особи. Але барига викупив назад цей борг, і знову тероризував підприємців,  про що новини також замовчують!

keyboard_arrow_up