Поїхав з дому на авто та зник. Шукають 36-річного Володимира з Хмільника

Поїхав з дому на авто та зник. Шукають 36-річного Володимира з Хмільника
  • Уже третю добу розшукують жителя Хмільника. Чоловік зник разом зі своїм авто, на якому виїхав з дому. Допоможіть розшукати зниклого.

Ірина Грибівська опублікувала пост у себе на фейсбук сторінці. Жінка шукає чоловіка.

— Зник чоловік — Володимир Грибівський 10.09.1985 р.н. разом з автомобілем Wolkswagen Bora з номерним знаком АВ 8201 ЕС, — цитуємо пост. — Востаннє бачили та виходив на зв'язок 21.02.2023 (вівторок) о 17.45. Хто бачив його чи автомобіль або має якусь інформацію прошу повідомити за номером 0972512852 або 0637997076 (у будь-який час доби).

Відео дня

Згодом Поліція Вінниччини оголосила чоловіка у розшук. Зазначають, що зниклий житель міста Хмільник.  розшукує безвісно зниклого Володимира Грибівського

  • На момент зникнення був одягнений у темно-синю куртку, сірі спортивні штани, темні кросівки.
  • Прикмети розшукуваного: зріст 175 см, середньої тілобудови, волосся коротке темного кольору, шрам на верхній губі, татуювання у вигляді орла з черепами.

— Хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування розшукуваного, прохання повідомити за телефонами: (043388) 2-20-02, (096) 190-77-30 або 102, — зазначають у поліції.

Ось фото автомобіля чоловіка:

Щоб подати в розшук, не чекайте три доби

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…

Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити

Поліція Вінниччини, нагадаємо, опублікувала фото та дані трьох чоловіків, яких підозрюють у тяжкому злочині. Просять вінничан допомогти їх розшукати.

 

Читайте також:

Шукають Василя Демянишина, якого підозрюють у злочині

Розшукують вінничанина, який у 2013 році зник у Києві

На Вінниччині шукали 3-річного хлопчика, який пішов з батьками на пікнік та загубився

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (132)
  • Vasyl Stetsko

    Він не зник, його військомат вкрав
  • Оксана Яричук

    Подивитись  по камерах,з дому та по маршруту куди мав їхати,адже не просто покататись поїхав.......
  • Maria Ghereliuk

    +++++++
  • Люба Данканич

    Господи поможи знайти чоловіка.

keyboard_arrow_up