Убили таксиста з Хмільника, який вважався безвісти зниклим. Ми дізналися більше

Убили таксиста з Хмільника, який вважався безвісти зниклим. Ми дізналися більше
  • З 21 лютого на зв'язок не виходив житель Хмільника. Чоловіка оголосили у розшук. Стало відомо, що пошуки припинені — чоловіка вважають мертвим.
  • Підозрюваних у вбивстві затримали. Судове засідання з обрання запобіжного заходу для них тривало майже добу.

24 лютого 2023 року Ірина з Хмільника опублікувала допис у фейсбуці. Жінка шукала чоловіка, який перестав виходити на зв'язок 21 числа. Зник разом з автомобілем.

Згодом поліція Вінницької області повідомила, що чоловіка оголосили у розшук. Про це ми писали у матеріалі:

Відео дня

9 березня до редакції зателефонувала жінка, яка бачила наше повідомлення та сказала: «Чоловіка розшукали. На жаль, мертвий».

Співрозмовниця зазначила, що поліція наразі проводить слідчі дії. Затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві чоловіка. Додала — затримані були винні зниклому Володимиру 60 тисяч доларів.

Наступного дня, 10 березня, журналістці «20 хвилин» знову зателефонували знайомі жертви злочину та розповіли подробиці цієї справи.

— Хто тільки не говорить про цю подію. Володимир переїхав до Хмільника. Був таксистом. Мав дружину та двох дітей, — каже жінка. — Він позичив двом чоловікам 40 тисяч доларів. Ті не віддавали і він поставив їх «на лічильник». Набігло 60 тисяч.

Затримані — односельці нашої співрозмовниці. Одному чоловіку років 35, інший ще молодший. Вони займалися бізнесом, тримали ковбасний цех.

— Старший чоловік також орендував кафе. Їх м'ясну продукцію продавали у двох магазинах Хмільника, ці точки поліція закрила, — продовжила жінка. — Спочатку казали, що тіло Володимира втопили, потім — що розчленували. Хто каже правду, ми не знаємо. 

Решту розмови та імена затриманих ми не озвучуватимемо. Відзначимо, що жінка зазначила, що затриманих троє. Двох зупинили, коли вони перевозили ковбасу, третього — за місцем проживання.

Поліція поки даний інцидент не коментує. Посилаються на таємницю слідства. 

Тим часом ввечері цього ж дня, як нам зателефонували люди з інформацією, про справу повідомив Хмільницький міськрайонний суд Вінницької області: «Майже добу тривали засідання по обранню запобіжного заходу в резонансній справі щодо особи, яка нещодавно зникла безвісти. Слідчий суддя Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області обрав двом підозрюваним тримання під вартою без можливості внести заставу».

У повідомленні зазначають, що чоловіків звинувачуються в умисному вбивстві, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб та у незаконному заволодінні транспортним засобом.

— З матеріалів клопотання встановлено, що підозрювані, за попередньою змовою між собою, з метою ухилення від сплати боргу, передбачаючи і усвідомлюючи, що посягають на життя іншої особи, спричинили потерпілому тілесні ушкодження, несумісні з життям, від яких потерпілий помер на місці, після чого заволоділи його транспортним засобом, — цитуємо повідомлення суду. — При обранні запобіжного заходу слідчим суддею було враховано обґрунтованість пред’явленої підозри та наявність ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрювані можуть ухилитись від правосуддя.

 

Читайте також:

Прикордонники викрили «горе-ухилянта», який вдруге намагався виїхати з країни

Уродженця Вінниччини звинувачують у тероризмі. Він допомагав окупантам

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Lana Bevz

    ХОЧЕШ,ЩОБ ТЕБЕ ВБИЛИ,ТО ПОЗИЧ ГРОШІ.
    ТА РУБЛЯ НЕ МОЖНА ПОЗИЧАТИ ЗАРАЗ НІКОМУ.
  • WORK MDM

    а хіба в Хмільнику є виробництво мясних виробів? чи то в іншому місці цех?
  • Войцещук Танечка

    Яка хороша новина🍬

    Ліза Фелько reply Войцещук Танечка

    Та да

    Войцещук Танечка reply Войцещук Танечка

    Оксана Севастьянова бумеранг прийшов,він мою знайому вивіз на кар'єр і хотів скинути зі скелі,роздягнув і вона йшла голяком кільканайцять км,так шо засунь свою карму знаєш куди?

    Оксана Севастьянова reply Войцещук Танечка

    Войцещук Танєчка це не виправдовує ваш пост з цукерочкою,ви дійсно хвора....карма є на такі дії......

    Войцещук Танечка reply Войцещук Танечка

    Оксана Севастьянова не знаєш ніхрена то не пхай носа

    Оксана Севастьянова reply Войцещук Танечка

    Войцещук Танєчка ви хвора,чи тільки так кончена
  • Анна Перельотова

    Світла Вічна і Ніколи Ніким Не Забута Пам'ять Тобі Герою України!!! Господи Всевишній Всемогутній Милостивий Прости Гріхи Цьому Воїну і Прийми Його До Свого Царства Небесного, Який Віддав Найдорще, Це Своє Життя, За Свободу Українського Народу!!!!! Низький Уклін Тобі Герою і Велика Подяка Тобі за Вірність Своїй Україні 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦  Щирі Співчуття Батькам і Родинні, Друзям, Знайомим за Вірного Сина України!!!!     Герої не Вмирають Вони Житимуть Вічно Серцях Кожного Українця Пам'ятаємо, Незабудемо, Помстимося за Кожного Захисника України!!! Слава Героям України!!!!! Слава Героям ЗСУ!! Слава Слава Слава Слава Слава Україні 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Амінь Амінь Амінь!!

    Beliy Valeriy reply Анна Перельотова

    Анна Перельотова вибачте але до чого тут герой України ???Це звичайна людина таксист який нічого спільного з війною не мав, просто позичив гроші за що його нелюди і убили, щоб не повертати борг

keyboard_arrow_up