У Вінниці біля «Шоку» знайшли мертве немовля. Його закопала в яму матір

У Вінниці біля «Шоку» знайшли мертве немовля. Його закопала в яму матір

Жахлива трагедія сталася днями у Вінниці. Жінка народила хлопчика та закопала тіло в яму, яку сама викопала. Поліція з’ясовує причину смерті немовля.

На околиці Вінниці біля озера в районі торгового центру «Шок» люди знайшли труп новонародженого хлопчика. Матір народила дитину  в арендованій квартирі. Її вже знайшли по гарячих слідах.

«Породілля поклала дитину у поліетиленовий кульок та винесла на пустир, де й закопала у викопаній власноруч ямці. Причину смерті дитини правоохоронці ще не встановили», - розказує прокурор Вінницької місцевої прокуратури Лілія Скороход.

Зараз  по кримінальному провадженню проводяться слідчо-оперативні дії. Після чого приймуть рішення про винуватість (невинуватість) жінки в смерті дитини та вирішення питання про притягнення її до кримінальної відповідальності.

Відео дня

За фактом, слідчі зареєстрували кримінальне провадження за ст. 117 КК України. Вінницька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво

Додамо, що Кримінальним кодексом України умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів карається обмеженням волі на термін до п'яти років.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Задунайский Торонтуй

    Живьем закопала своего ребенка...

    СУГС!

    Банду Геть! reply Задунайский Торонтуй

    Я  не женат и хожу по любовницам, так могу сказать что в Виннице 15% женщин такие что могут или отравы своему мужу подсунуть, или убить. Да и много есть таких что и ребенка своего могут убить. Вообще в  последнее время женщины мужчин считают за финансовых спонсоров,  и за секс машину.  В городе Винница очень много женщин страшных, ничего  не умеют делать по домашнему хозяйству. И кроме своей писечьки мужчине больше ничего не могут дать, а если что то могут и молотком по голове дать....
  • Анонім

    І цій тeж дадуть умовнe як і дівчині з Хмільника. Таким як мінімум 15 років потрібно давати щоб потім подумали добрe пeрш ніж такe робити.
  • Жирный

    Трахаться все любят, но аббббборты скоро запретят....



    В Україні можуть заборонити аборти, а штучне переривання вагітності робитимуть лише за медичними показаннями або, якщо зачаття відбулося в результаті зґвалтування.



    Відповідний законопроект №6239 був зареєстрований 27 березня у Верховній Раді.



    Таку пропозицію висунув нардеп Дмитро Голубов (фракція Блок Петра Порошенка).



    Пропонується вилучити норму, яка є в Цивільному кодексі України, про те, що штучне переривання вагітності до 12 тижнів може здійснюватися за бажанням жінки.



    Аборт може бути здійснений тільки за певних медичних показань (при патології дитини, при загрозі життю жінки) і якщо терміни вагітності не перевищують 22 тижні.



    Також аборт можливий, якщо дитина була зачата в результаті зґвалтування.



    Як відомо, у Польщі жінки протестували проти посилення положень закону про аборти. Це вплинуло на позицію влади з питання заборони абортів і змусили парламент переглянути рішення.
  • Жирный

    За убийство до 5 лет, за кражу до 10 лет....

    Блядь полный п****ц....

    Страна динозавров....

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up