Стрілянина на парковці біля Центрального мосту. Деталі інциденту

Стрілянина на парковці біля Центрального мосту. Деталі інциденту
  • Збройний конфлікт стався на одній із парковок міста. Стало відомо, що до нього призвело та у якому стані потерпілий.

Подія трапилася близько півночі 5 травня біля Центрального мосту, на парковці. Під час конфлікту вінничанин з травматичного пістолета поранив чоловіка. Про інцидент розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

— Попередньо встановлено, що між 44-річним мотоциклістом та 25-річним водієм іномарки на вулиці Магістратській виник ситуативний конфлікт. З’ясування стосунків водії продовжили на найближчій парковці. Під час словесного конфлікту мотоцикліст здійснив понад десяток пострілів у бік супротивника з травматичного пістолета, — йдеться у повідомленні поліції. — Очевидці інциденту викликали поліцію.

Відео дня

У стрільця є дозвіл на зброю. Його затримали за хуліганство. За такий вчинок він може потрапити за ґрати, але ще триває слідство.

Загрози життю пораненого 25-річного чоловіка немає. Йому медики надали допомогу.

 

Читайте також:

У Вапнярці розшукали зниклого 17-річного хлопця з Одещини

Небезпечний маневр. На Пирогова легковик в'їхав під вантажівку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ruslan Fawkes

    Хрусты тоже исполняют дай бог

    Микола Семеняга reply Ruslan Fawkes

    ти сам коли не в машині і твої близькі на зебрі хрусти. Саме слово погане программа в голові.
  • Жора

    Сейчас водилы авто оборзевшие, чуть что сразу начинают пиздеть и угрожать. Скорей всего тот подошел и хотел с кулаками навести порядок.Итог простой....,водилы блять должны знать ,что перед тем как распускать руки и вынимать нож МОГУТ ПОЛУЧИТЬ 10 ВЫСТРЕЛОВ в ответ !
  • Сергей Булка

    Ниче себе хулиганство 10 выстрелов,  это уже покушение на жизнь , другая статья , как бы небыло , расстрелять обойму в человека это них.яя не хулиганство

    Ols Kat reply Сергей Булка

    у нас в стране даже стрельбу из гранатомета могут как хулиганство расценивать https://ua.interfax.com.ua/news/general/498689.html

    Жора reply Сергей Булка

    Если тот вытянул нож то почему и  не выпустить 10 выстрелов? Или  стоять и ждать пока тебя не отправят в реанимацию.

    Сергей Булка reply Жора

    Если да кабы , якобы да возможно, может и вытянул , может и нет , а 10 пуль  вылетели точно

    Жора reply Сергей Булка

    Просто так не стреляют. Тем более конфликт начался на другой улице.

    Сергей Булка reply Жора

    10 выстрелов- это на него 5 человек нападало наверно 3 с ножами и 2 с битами, адвокату потерпевшего нужно  требовать переквалификацию в покушение на жизнь с применением огнестрельного оружия
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up