Розслідування побиття редактора “Тарасової правди” контролює прокуратура області

Розслідування побиття редактора “Тарасової правди” контролює прокуратура області
А в прес-службі Олександра Домбровського звинувачення нардепа в причетності до нападу на редактора сайту компроматів назвали черговою провокацією, яка “не підкріплена ані фактами, ані здоровим глуздом”.

Міліція зафіксувала факт побиття Тараса Чорноівана, який зараз в реанімації після нападу трьох невідомих йому чоловіків. Як сказала прес-офіцер обласної міліції Анна Олійник, відкрили кримінальне провадження за фактом, опитали потерпілого і зараз встановлюють причини нападу і винуватців.
Побили редактора сайту компроматів вчора, 5 березня, близько 20.00. А сьогодні прокуратура поінформувала, що взяла на контроль розслідування обставин нападу.
- Прокуратурою Вінницької області контролюється хід досудового слідства за фактом спричинення ввечері 5 березня у місті Вінниці тілесних ушкоджень головному редактору газети та сайту "Тарасова правда", - повідомила прес-секретар прокурора області Ірина Вихованець. – Відомості про вказане кримінальне провадження внесено слідчим відділом Вінницького міського відділу міліції 06 березня до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого частиною першою статті 122 Кримінального кодексу України - умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Нагляд за досудовим слідством, у формі процесуального керівництва, здійснює прокуратура міста Вінниці.
Нагадаємо, що Тарас Чорноіван зараз в реанімації. Він пов’язує побиття з виходом першого номеру друкованої версії його видання, де був розміщений матеріал про Олександра Домбровського. На нього напали троє молодих чоловіків, коли він відвантажував примірники газети в машину, щоб наступного дня роздавати їх на вулицях міста.
В прес-службі народного депутата розповіли, що дізналися про заяву редактора „Тарасової правди” з новин на сайтах і в соціальних мережах. Звідти й знають, що була надрукована газета зі статтею про Олександра Домбровського.
- Цю публікацію ми побачили сьогодні в інтернет-мережі у зв’язку із фактом побиття редактора. Самої газети не бачили, - каже керівник прес-служби нардепа Олександра Домбровського Світлана Вишневська. - Ми розцінюємо як чергову провокацію проти народного депутата України Олександра Домбровського звинувачення його в організації побиття головного редактора газети та сайту „Тарасова правда” Тараса Чорноівана. Не будемо давати оцінку самій публікації і газеті. Це не наша справа. Але наголошуємо, що ніколи, будучи вінницьким міським головою, головою вінницької обласної державної адміністрації, кандидатом в народні депутати і вже зараз, будучи народним депутатом України, Олександр Домбровський не конфліктував з журналістами. Попри критичні, а часом і провокаційно брудні матеріали, розміщені в окремих ЗМІ. Жодного разу Олександр Домбровський не судився із журналістами. Тим паче, не вдавався до таких протиправних дій. Тому звинувачення на його адресу - це просто провокація, не підкріплена ані фактами, ані здоровим глуздом.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (62)
  • Anonymous

    щодо тих, хто тут писав ппроти Тараса. Самі бояться сказати правду, відстояти свої громадянські права, а захищають таких як Домбровський , до якого їх же до нього і на прийом не пустять Трусливі людинята. Поки такі є у країні властьімущим немає за що переживати. Свідомих громадян дуже мало і кількість їх не збільшиться. Якщо самі не захищаєтесь то дайте це зробити іншим за вас. Просто не мішайте. Іякщо ні у чому не розумієтесь не пишіть дурні.
  • Anonymous

    а что ето за прикол что тагасика побили бо писял какашкомет на углу дома ?????

    Anonymous reply Anonymous

    удобная версия! но не катит! его побили возле его же дома!!! феил
  • Anonymous

    Интересно как-то получается, народ не симпатизирует Домбровскому - это видно было по комментам к послевыборным статьям, но в даной ситуации все понимают что он тут ни при чем, это слишком примитивно и абсолютно ничего не решает в сложившейся ситуации с его депутатством. Отношение к Домбровскому не поменялось-тут не сидят его боты и не защищают его. Просто не надо всех за дураков держать

    Anonymous reply Anonymous

    Ребята, вы за дураков всех держите! а то что весь горисполком и рошенка получили цеу погавкать в коментах так ето не аргумент по вашему!!!
  • Anonymous

    Достали боты Домбровского! идите отсюда!

    Anonymous reply Anonymous

    кто б говорил про ботов....друг какашкомета....ни одного дельного комента кроме "холуи дробровского, боты, и тп" в доту иди играть мальчик. ..

    Anonymous reply Anonymous

    ага, куда мне простому читателю до вас професиональных натасканых псов! и зачем невинному Сане такое стадо безмозглых шаек! и не думай что люди не видят с какой целью каждый твой комент, Домбробот!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up