Різанина на Первозванного. З'явилося відео, де видно як затримували хулігана

Різанина на Первозванного. З'явилося відео, де видно як затримували хулігана
  • На Андрія Первозваного вчора чоловік з ножем напав на перехожих. Є потерпілі.
  • У поліції розповіли нові деталі інциденту та оприлюднили відео з боді-камер, де видно момент затримання.

Близько 16 години 16 травня до поліції повідомили про те, що біля одного з будинків на вулиці А. Первозванного невідомий з ножем накинувся на трьох чоловіків, які сиділи біля під’їзду на лавці. Двоє з потерпілих отримали поранення.  

Про це ми писали у матеріалі:

З місця події нападник втік. Його почала шукати поліція.

Відео дня

На Первозванного чоловік з ножем кидався на перехожих. Є поранені

Згодом правоохоронці поділилися новими деталями події. Відзначають, що нападник був п'яний. Свою причетність до злочину заперечував, хоча його упізнали потерпілі.

— За кілька хвилин екіпаж патрульної поліції затримав підозрюваного. Знаряддя злочину, яке тікаючи викинув зловмисник, знайшли поліцейські у траві, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Поранені чоловіки віком 43 та 44 років доставлені у лікарню. Після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

Затриманому 23 роки. Його очікує судово-психіатрична експертиза. Нині він перебуває в ізоляторі.

Як затримували хулігана дивіться у наступному відео:

 

Читайте також:

У Вінниці викрили групу шахраїв, які на мільйони ошукали фермерів

Смертельна аварія на Вінниччині. BMW з'їхало з дороги та перекинулося

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Александр Логинов

    И отпустили под подписку-молодцы
  • Дима Касынюк

    Вот я не могу понять почему с того что полиция делает свою роботу нужно роздувать прям сенсации. Это их робота на которую они нанимались. Давайте зайдем в магазин и сделаем репортаж о том как продавец хлеб продает
  • Александр Бурсук

    Дибіл
  • Алекс Викторович

    Рожу надо показывать а не ховать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up