П’яний вінничанин на горищі зґвалтував 12-річну доньку. Подробиці жахіття

П’яний вінничанин на горищі зґвалтував 12-річну доньку. Подробиці жахіття

Вінницька поліція затримала чоловіка за підозрою у зґвалтуванні дочки. Дівчинці лише 12 років. Батько раніше судимий.

Вчора, 18 вересня 2019 року, до поліції надійшло повідомлення від жительки Вінницького району. Вона заявила про зґвалтування 12-річної дочки.

За словами жінки, жахіття сталося близько 16.30 на горищі будинку.

— На місці вчинення злочину слідчо-оперативною групою  вилучені речові докази.
Потерпілу дівчинку оглянув лікар, який підтвердив факт зґвалтування дитини, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

П’яний 38-річний зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у зґвалтуванні дитини і поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

За інформацією правоохоронців, наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обранні міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою за вчинення злочину, передбаченого ч.4 ст. 152 ККУ (зґвалтування малолітньої особи).

Варто додати, раніше затриманий притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та наркозлочини.

Нагадаємо, Вінницький міський суд взяв під варту 32-річного вінничанина, підозрюваного у розповсюдженні дитячої порнографії та катуванні своїх дітей. Після повернення з суду в ізолятор тимчасового тримання в одиночній камері підозрюваний вчинив самогубство – повісився на простирадлі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Майор

    А когда вынесут приговор,то пусть молится,чтобы не попасть в тюрьму.Там говорят,таким не долго быть .
  • Майор

    Какие коменты)))Вам написали,Вы проглотили и восприняли всё как факт(Когда же умнеть будете?Решение суда и есть вердикт,а ваши высказывания,просто выглядит как обозленность.
  • Валентин Порохняк

    так на відео цей що повісився ?)) ролики закінчились ?))) чи він воскрес  ?)))) https://vn.20minut.ua/Kryminal/spravu-artema-scho-povisivsya-v-sizo-ne-zakrivayut-cherez-yogo-porno-z-10938773.html

    ПетЯ reply Валентин Порохняк

    Валік, іди простітуток фотографуй, нащо ти сюди лізеш) сильно весело?

    Валентин Порохняк reply ПетЯ

    скинь мені будь ласка свій профіль в фейсбуці.
  • Оксана

    Расчихнуть как жабу на площади и вибросить мясо бездомним  собакам!!!!

    Жора reply Оксана

    Не вибросить, а выбросить. Вибратор тут неработает.

    ПетЯ reply Жора

    От уяви, це ж дурепа сиділа писала! Таке напридумувала)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up