П’яна бійка ледь не забрала життя пораненого в АТО 25-річного бійця

П’яна бійка ледь не забрала життя пораненого в АТО 25-річного бійця
Вчора, 6 грудня, біля 6-ти ранку в реанімацію лікарні Тульчина привезли без свідомості 25-річного бійця АТО. Зараз за життя військовослужбовця борються лікарі.

Медики повідомили про хворого у поліцію одразу, як тільки привезли чоловіка з дуже побитою головою. За словами головного Тульчинського  поліцейського Василя Костишена, медики не знали кого саме привезли, тому що чоловік був без свідомості.

Як згодом вдалось з’ясувати, ним виявився 25-річний військовий, який після поранення в АТО деякий час лікувався. Після лікування військовослужбовець приїхав додому в село Тульчинського району на відпочинок.

Оперативники почали розшукові заходи та вже невдовзі вийшли на слід злочинця.

Відео дня

Поліцейські встановили та затримали 31-річного чоловіка теж з Тульчинского району за підозрою у побитті військового. Як розказують у секторі зв’язків з громадськістю ГУНП у Вінницькій області, попередьо встановили, що перед бійкою чоловіки посперечались. Але затриманий не пам’ятає за що саме,  тому що був п’яний.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 121 ККУ. За тяжке тілесне ушкодження підозрюваному, який зараз сидить в слідчому ізоляторі, загрожує 8 років тюрми.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Нічого собі суперечка, добре, що живий. Бажаю йому швидкого одужання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній) 14:29 Вінничанин вибачився за куріння та зухвалу поведінку в тролейбусі. ВІДЕО play_circle_filled Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 14:02 На Калинівщині 61-річна скутеристка загинула в ДТП 13:27 Герой «Червоної Калини»: у Козятині вшанували пам'ять загиблого Дмитра Степанюка photo_camera 12:40 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 12:39 Вінницькі сапери розміновують Херсонщину: щодня очищають один гектар photo_camera 12:06 У Вінниці встановлять ще одну камеру автофіксації порушень ПДР. Де саме? 10:40 На Європейській площі сталася бійка за участю неповнолітніх: поліція з'ясовує обставини 10:34 У Вінниці діють аварійні відключення, а також енергетики проводять планові роботи 10:20 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 10:05 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 09:26 Окупанти активно наступають на трьох напрямках. Воїни ЗСУ тримають оборону 09:00 У Вінниці презентували масштабний конкурс громадських ініціатив (Новини компаній) 08:37 Сьогодні вітаємо Макара та Анастасію. Історія, заборони та прикмети 15 травня 21:47 По області ввели аварійні відключення світла. Чотири населені пункти повністю знеструмлені 21:01 Герой, який рятував життя та любив квіти: спомини про воїна Віктора Навертюка 20:02 На Жмеринщині чоловік спалив плантацію малини. Йому загрожує до шести тисяч штрафу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up